5 uppvak

5 uppvak inatt jag känner mig mörbultad fast det gör jag varje morgon tills man fått mat i magen och kaffe i munnen :)
Igår skulle vi äta lite påskmat ja allt var gott men rödbetssalladen var till en besvikelse :( och pannacottan blev för hård:( nå det blev gott ändå..

Fick en börs av syrran de stod öppnas lördags morgon
De stod en massa ja skulle ha på och med mig så de luktar möhippa haha.
Anders verkade mer nyfiken än vad jag var han hade definitivt öppnat den igår om de var hans.. Men jag är inte sån står de lördag så gör de..

Nu lite städning annars får ja ångest

Långfredagen

Idag vaknade jag lite död fattar inte känner mig bakis varje dag bara för man blir störd 1 gång på natten.

Idag ska någon komma och hämta de gamla bordet va skönt, vi ska även träffa prästen :) och ikväll blir de lite påskmat ala lchf såklart istället för Jansson blomkålsjansson :) istället för köpe rödbetssallad har jag stått och gjort en egen igår.. Även lite saffranspannacotta ska jag ställa mig och göra nu så den är färdig ikväll..

Nu har jag läst och vi ska försöka att inte säga nej till William i onödan inte heller fråga han om han vill..typ inte ge alternativ som exempel William vill ha glass jag vill skriker han vi säger nej nej nej istället kanske ska man säga ja du får glass imorgon/ ikväll / efter maten
Eller vi ska gå ut vi frågar William vill William följa med eller kan William klä på sig han säger neeeeej istället säger vi nu ska vi gå ut William måste klä på sig.. Tror att det kommer bli svårt men tror att det är bättre att distrahera än att vi säger nej hela tiden..

Våren inställd!

Enligt SMHI så är våren inställd hela april ska vara svinkallt suck blir så trött!
Hatar att frysa jag svettas hellre :)

Fick sålt stolarna på de gamla köksmöblerna men de ville inte ha bordet hmm så har skrivit att man kan få de gratis men inte ens de vill människor hehe man kan ju slipa det.. Aja vi får väl slänga det på fredag..

Var och storhandlade på citygross mycket finare kött där än på Willys och det blev typ lika dyrt så skitsamma.. Ersättningen var 15kr billigare iallafall och blöjorna med :)

Så stod jag vid aluminium formarna och funderade.. Det finns ju 25dl formar och de finns ju folk som tackat nej till bröllopet så jag köpte två paket det är 6 formar, undrar bara hur många jag behöver göra.. Fem kanske?
Köpte ölkorvar nej de var inte goda bläää så de får Anders ha för sig själv.. Hittade lchf glassen :) brukar göra egen dock blir det mer kolhydrater i min hemmagjorda än denna man köper, har aldrig lyckats hitta den förr så detta ska bli spännande att smaka..

Jaha

Fick mail om
Grattis ditt barn är 33månader läser lite så står där om toalett, där tar de upp hur man ska göra om barnet börjat kissa på sig igen!? eller hur gör du för att sluta med Nattblöjan!! Ingenting om hur man gör om de inte slutat än, precis som alla 33månaders barn är blöjfria ? Knappast..

Nu ska ja skriva ut bordsplacering :)
Bye

Acne killer

Så fick även jag testat denna produkten och satan va ont de gjorde att få bort den tårarna sprutade haha
Har lite ont i ansiktet nu typ som man bränt sig men det är lent som en babyrumpa, antagligen för den drog bort all ansiktsbehåring..

En kul grej som jag helst inte gör om haha

Lång promenad

Syrran och jag tog en lång promenad på 2 timmar idag XD det känns i benen nu kan jag säga..
Jonathan han e go han skrattar och fiser med munnen längtar tills Nova är i den åldern :)

Blev en fiskgratäng idag vi hade blomkålsmos och William fick en egen med potatismos mycket lyckat och mycket god var den :)
Nu ikväll blev det frasiga lchf våfflor med vispgrädde blandat med hallon också var ja tvungen att testa med jordnötssmör också på en halv men nja lite väl torrt och för mättande...

Men annars får våfflorna en 5a av 5 faktiskt :)

Fick bli light

Eftersom man är kolhydratskadad= rädd haha så stod jag på Lidl och tänkte ska jag ta vanliga eller light energidricka det fick bli light hehe jag kommer äta så mycket kolhydrater ändå så behöver ju inte köra fullt ut ;)

Nova är nog inte på så bra humör idag:(

Får nog ta och göra flaskan till henne

Nya saker gör en lite extra glad

Idag köpte vi ett matbord :) är helnöjda med det.. Stort är det :P
280 när man tar ut det och 180 vanligt
Skulle gjort våfflor idag men det blev inga får bli imorgon istället kanske vi får se..
Blev en kryddig kycklinggryta med kokosmjölk och jordnötssmör till middag mums...

Fick även hämtat min brudslöja :)

Öhhhh 2 månader?

Fick hem papper från sjukhuset tog ett djupt andetag och öppnade, också var det bara en remiss bekräftelse och besöket beräknas ske inom 2 månader! Så stod där:-/ hallå jag vill ha bort cellförändringarna nu!
Mycket märkligt ändå...

Halv fyra

Då vaknade Nova och skulle äta. Kändes som jag precis hade somnat men hade ju ändå sovit i 6 timmar hehe
Känns som det har fastnat något i halsen denna förkylningen släpper aldrig!
Idag är William hemma och operation ingen flaska på morgonen har börjat, sur var han men efter ett tag funkade faktiskt en smörgås och havrekuddar :)

Idag hämtas brudslöjan hoppas den är fin annars kan William ha och leka med den ju :P

Kliar i fingrarna vill börja städa men Nova vill inte sitta själv så får vänta till hon somnat.

Btw vägde mig i morse minus 200g till jippiiiiii

Till Camilla

Kan inte kommentera på din blogg med iPhonen :-/
Men till dig Camilla med bloggen
http://omlivetefter.blogspot.se

Jo det ska vara fullt liggläge på vagnen men det är som med alla "sitt vagnar" det står från 6 månader. Men ta USA t.ex där är det inte ens vanligt att man har liggdel till nyfödda :-/

Babyproffsen hade gått i konkurs här så vi kanske måste beställa vagnen istället :P ja vi får tänka på de hehe

Oj då

Fort går det men än är det tid kvar har alltid trott att jag köpte och fick massor av 68kläder till Nova men Nope hon har ju knappt några! Några klänningar men inga bodys typ 4 st så nästa månad får man väl ut och handla lite sånt för växer snabbt det gör hon..
Huvudvärk idag igen! Börjar undra om det är de nya P pillerna kanske

Gräsänka

Idag är man lite gräsänka Anders blev bortrövad av grabbarna :) kom utanför fönstret sen och visade upp sin utstyrsel haha hoppas de har skoj ikväll..

Det funkade!

Inatt testade jag lägga handen på Nova när hon började skrika runt 2 och det funkade! Hon somnade om utan flaskan och vaknade runt 6 för att äta. Det är fortfarande svin kallt ute och jag känner att snart är det fan nog ! Jag behöver värme jag fryser..
Snart frukost sen sticker vi väl till Leos lekland tror jag ..

Inget brev

Blev inget brev från gyn idag :( kommer väl på måndag kanske...
Var nere i affären innan jag skulle hämta William när jag ska lägga upp äggen visar det sig att de flyter i äggvita på botten, så en snäll kille bakom mig frågade om han skulle
Hämta nya :) men när han hade hämtat den och jag precis skulle betala märker jag att även det paketet flyter i äggvita och lite av gulan med.. Så sa till kassörskan jag skiter i äggen köper imorgon istället ... Så typiskt eller hur?
Ska göra choklad och hasselnötsglass ikväll :P. Blir en korvstroganoff till middag.

Såklart

Har man inte röntgat tänderna på 2 år så är det klart det finns hål!
Jag skulle aldrig kunna jobba med tänder hade känt mig som en sadist, seriöst att höra de ljudet får mig att rysa och då tog hon bara bort lite tandsten:-/

Nästa gång ska ja laga inte ett utan två! Hål...
Hur kunde detta hända? Känns ju inte som jag har hål ?
Skönt det är över för tillfället iallafall :)

Men kallt

Det blir att ta termobyxor på när jag ska lämna William.. Nova vaknade två ggr inatt halv två och halv sex sista gången ville hon inte somna om så gick upp och gjorde kaffe när jag kom in igen sov hon:-/ men då var det redan försent jag var redan uppe..
Idag blir det städning och ikväll en tur till mamma för att prova hela bröllopsutstyrseln..

Tandläkaren kvart i elva Dont like it.. Hatar att gå till tandläkaren.. Hoppas bara det är lite tandsten som vanligt..

Hoppas tid kommer hem idag till gyn så man kan ha något att se framemot (not)

Allt till bröllopet är inhandlat nu skönt!
Bara maten som ska handlas och göras nu..

Snö!

Så tråkigt när man vaknar upp och det snöar för fullt det är ju sjukt! Vi är snart inne i sommartid och april, men kom iallafall iväg och fick lämnat William på dagis men det är så sjukt att kommunen inte skottar på den andra sidan av tunneln, jo på cykelbanan ! Tycker det är förjävligt att de inte kan skotta på gångbanan.

Idag måste vi köpa nya nappar till flaskorna då Nova inte får ut något med 1 Orna längre :( hon kämpar så men det kommer för sakta..

Frukosten är intagen det blev lite vad de vi hade hemma en omelett med pepparsalami och riven parmesanost till detta lite crème fraîche .. Nu är magen mätt.

Ett samtal om cellprov

I eftermiddags fick jag ett samtal från min barnmorska hur som haver så säger hon att jag har 3e gradens cellförändringar :( hon sa att de var svåraste men Anders säger att han läst 4 e gradens också men vet inte så nu väntas man att få hem nån kallelse för någon undersökning eller ja vet inte vad de bestämmer på sjukhuset och det visste inte barnmorskan heller... Tråkigt samtal var det iallafall :(
Hörde av en på ett forum jag är med i att cancer utvecklas efter 10-15 år så om jag hade gått på första cellprovet (när jag var gravid) kanske de varit grad 1? Lite förvirrad är jag men det kommer gå så bra så också håller vi tummarna att det är bra och inte dåligt <3

Jag måste bara köpa den här vagnen jag måste!

Godmorgon

Sov rätt okej idag har jag jeans på mig det har jag inte haft sedan 2011 XD
Förkylningen vägrar ge med sig imorgon ska jag ju träna !
Nova sover middag och William leker lite, jag tittar på efter tio.. Snöar ute så himla tråkigt om 2,5 vecka är det bröllop herregud de börjar dra ihop sig :)


Gårdagens middag köttfärs och vitkål gratäng

Goddag

Vilken blåsig dag, vaknade vid 8 gick och lämnade William halv tio och promenerade till mobilia Gud som de blåste fick hålla ordentligt i vagnen.. Mötte Bella och Malin där och handlade lite :) nu är alla kläder inhandlade och lite till..
Åkte vidare och hämtade klänningen :) hon hade glömt sy på en hake fan men de ska gå ändå med att haka den i den lilla öglan som finns på klänningen, hoppas bara de håller..

Nu har jag äntligen alla barn hemma oj fick en trevlig överraskning i brevlådan nämligen fotona :)
Barnen fick av moster Bella en tröja till William och två par byxor till Nova såklart gul randiga ;)

Många frågar om present

Om present till dopet för Nova hmm ska se nu om jag kan skriva lite förslag.
sagobok med hon som huvud person, personlig filt, smycke, kläder i storlek 68 och 74. Mätsticka att hänga upp, bitleksaker klossar påslakanset ja lite sånt.
Man har lite svårt att säga till om presenter till nån som inte kan berätta själv hehe men nu vet ni lite.

William läste för Nova innan idag

Lakritskladdkaka

Det blev en snabb lakritskladdkaka och chockerande blev den alldeles ljuvlig men så mäktig puhh

Ser en skitbra film på kanal 7 tidsresenärernas hustru.

Kyckling med paprika

Nu överträffade jag mig än en gång
Jag gillar inte thailändsk mat dock funkar kokosmjölk så jag strimlade kycklingfilé, stekte och la i div kryddor såsom chilipulver,paprikapulver,curry,svartpeppar,ingefära och salt
När det var genomstekt la jag i en strimlad röd och grön paprika.
Hällde i 1 burk krämig kokosmjölk tillsammans med ca 0,5dl grädde och 1 msk jordnötssmör och stormkokade det i 20 min så det tjocknade till och reducerades ner.. Mycket gott och jag hade beställt detta om de fanns på restaurang :)

Morgon förvirrad

Sätter igång kaffet ska ta min efterlängtade kopp och märker att termosen är full, inte gjorde jag så mycket kaffe? Nej jag hade glömt tömma gårdagens kaffe suck bara att göra nytt.
Vaknade halv sex när Nova ville ha flaska och märkte då att min älskling inte kommit hem efter jourjobbet. Nå det hade väl varit något klydd så han sov i en lastbil så länge hmm lyxigt. Så nu glömde han både frukost och lunchen hemma.
Vi alla tre är fortfarande förkylda här hemma Nova William och jag.

Ont och trött

Godmorgon nu hade nog förkylningen brutit ut näsan rinner och halsont också två barn som inte är nöjda eller William är men inte Nova
Sitter och passar lgh hos pappa här e så fruktansvärt städat och fint att jag kommer få städmani när jag kommer hem men det kanske är något positivt ;-)

Undrar hur de gick för syrran igår..

https://cdn3.cdnme.se/2008032/6-3/pic_5142d631ddf2b344aabdfe63.jpg" class="image">

Det är frågan

Tiara och brudslöja det är frågan kanske blir det för mycke :/ finns ju billigt på tradera men ja jag vet inte :-/ vad tycker ni?

Nova ligger i sängen och William nattas nu.. Ja snörvlar jäkla förkylning den vill liksom inte bryta ut..

Nu hade Ica fått in hjärtostbågarna jaha tänker jag. Vi har faktiskt varit duktiga inte fuskat en enda gång sen i började.. Kanske är de pga bröllopet ? Jag är rädd att äter jag för mycket kolhydrater går klänningen i sönder haha nej så jävligt är det väl ändå inte.. Hur viktigt är de här med något nytt något blått något lånat ? Eller det är för amerikanskt?
Tror ja hoppar det..

perfekt

Nu är verkligen klänningen perfekt ! så på måndag får jag hämta den :D så skönt 4 ggr fick jag komma tillbaka och pröva den... jag rekomenderar inte alls att man köper en klänning från den hemsidan jag köpte på om man inte ber dem att skräddarsy om ens det funkar, helt fel sydd var ju klänningen men nu har sömmerskan fixat den :D

Dock får man se om jag byter om under kvällen om det blir för jobbigt med släpet då det är övermycket tyg på klänningen.
men fin är den och sitter så perfekt (nu har jag ju gått ner också så nu sitter den verkligen perfekt)

Kommer ni ihåg att jag hade stort problem med att få klippa William? igår skulle jag testa igen frågade om jag fick klippa liiiiiiiiite om han fick glass... ja det fick jag :D men han menade verkligen liiiiite så frisyren är inte super bra men dock så står det inte ut en lika stor tofs mitt på huvudet längre... får respektera att jag inte fick klippa mer av honom då han faktiskt sa ja till lite... hehe

Sitter och tittar på lyxfällan medans kaffer rinner till, om vi hade tagit bort snabblån, kreditkort och haft kvar de stora bankernas lån bolån och billån hade inte många sluppit hamna i såna skuldfällor? jag har csn lån det är det sämsta jag nånsin tagit eftersom jag var så dum och tog det när jag bara gick på folkhögskolan, ångrar det big time men det är inget stort lån och det är jag glad för.. jag är rätt emot såna här lånade pengar till skitsaker för de e oftast de som hamnar i fällor, man måste ju kunna räkna ut när man får sina löner att ja mat och räkningar är det viktigaste,bensin,ciggaretter,snus osv sen får man väl se om det blir något över eller?

Nu har kaffet runnit till så det är bäst att dricka det innan man ska hämta gullungen :D

förresten idag fick jag köpa 3 or till nova i blöjor alltså :D och nästan alla 56or är undanlagda (förutom några byxor och några bodys)

Kan knappt tro det

Jag såg sexan på vågen imorse :) ställde mig två ggr och ja äntligen ! Men känner mig svullnare men de e pga gravmagen som verkar svår att få bort mina muskler har inte gått tillbaka nämligen :(

Igår kom kläderna till ungarna byxorna till William är skitsnygga men tyvärr är de precis i storlek så hans kusin får väl ärva de sen :)
Nu tog de prov på vita blodkroppar på Williams förstorade lymfkörtlar igår så vi får se var det leder.

Har ingen lust att gå och prova klänning idag blir så trött på att prova hela tiden denna gången får de bli sista!
William härjar i soffan är alla barn så hoppiga?
Såg ni att den satans snön är tillbaka? Fy va tråkigt. Får nog sätta på Nova den tjocka overallen igen då :(

Dags för dagis för William nu

Så svårt det ska vara!

Att hitta kläder till ungarna! William har en svart kavaj redan sen innan men inte på ett enda ställe finns det svarta kostym byxor i hans storlek om man inte vill betala för en hel kostym.. Så jag tänkte om då han i bröllopsbutiken sa att vi kanske skulle testa svarta chinos! Sagt och gjort har suttit och googlat hela kvällen men till slut hittade jag ett par snygga på babyshop
Storleken stod bara 2-3 år så de bör ju passa.. Hittade även en klänning till lillan där.. Satt och kollade på Nova star kläderna visst vore de lite småhäftigt om hon ägde några såna kläder men de är riktigt dyra tyvärr och med Anders kostym som Btw gått över min kostnad för bröllopsklänningen med råge så får det bli lite såna kläder senare:)

Så lite accessoarer till Nova så är allt fixat med kläderna iallafall :P

Idag skickade jag även in alla iPhone bilder till framkallning, man använder ju den mest nuförtiden. Så jag hoppas de blir bra..
Nu är det läggdags

Natti natti

Trots jo man tackar

Jag är glad över att jag har så lätt och snäll bebis för tänk om hon varit skrikig och gnällig samtidigt som William jag hade blivit tossig...
Han är som en duracell kanin och lyssnar inte för fem öre tar och äter katternas torrfoder hellre än middag på ren trots om vi tillåter det? Nej men man hinner ju inte få ut skiten förrän han svalt! Detta ska bli kul att berätta för han när han blir äldre..

Stod och gjorde god krämig potatisgratäng till William ( vi åt rättikagratäng) tror ni han ens smakar? Näää äklit han skulle bara veta hur mycket jag själv hade velat ta gaffeln och ätit allt själv..

Men han e go på sitt sätt men idag trots vi hittat på mycket så nej han e nog trött..

Bild på den goda maten idag:)

Fruktansvärt trött

Idag är det ingen bra dag jag är så trött William vaknade mitt i natten och gnydde vi trodde han hade ont men antagligen var han bara trött, så han däcka tillslut med pappa i soffan för de fick gå ut där. Sen precis när man sover som bäst startar Nova så idag är ja så jävla trött.

Skulle både på fest och gå på lilla med syrran men min kropp har inga krafter:( nu hoppas ja bara Anders kommer hem snart så vi kanske kan göra något. Vi har varit ute och lekt en stund innan men William tyckte det blåste för mycket. Man märker att han är min son han hatar kyla lika mycket som sin mamma jädra vinter!

Jag kunde gått och lagt mig as we speak men det går ju inte :-/ så jag har gjort en kaka som jag omvandlade till lchf. Det är rätt mycket kolhydrater i men det är den mörka chokladen som tog över dom men delar man den i 10 bitar så blir det knappt 12 kollisar per bit:) den blir perfekt ikväll till melodifestivalen..

Dags

Nu är det dags för en sängkammarfars hoppas den är bra :)

Tackar mamma och Bella för barnpassningen ikväll <3

Fredag

Natten var lugn bara ett uppvak :) eller två gav napp en gång, 07.30 startade väckarklockan så det var bara att gå upp. Gick med singelvagnen till dagis passade på att gå tidigt eftersom jag inte visste hur snabbt William kunde gå, men kvart i nio var vi på förskolan. Sen stod jag utanför, hade ju tankat på busskortet för jag skulle ta bussen till efterkontrollen, men nej bröllopsklänningen flashade till i huvudet och jag började gå
XD ca 45 min tog det.
Passade på att göra cellprov har ju missat det alltid pga graviditeter..

Tänkte gå och möta syrran på mobilia då ringer prästen. Ja så vi fick bestämt att vi skulle ses på långfredagen efter hans gudstjänst halv ett för vigsel/dop samtal :)

På mobilia fick jag köpt lite underkläder till bröllopet ja jag vågar inte säga vad de kosta haha XD

Nu ska jag börja med maten sen ska jag och älsklingen ha ensamtid och gå på teater ikväll :)
Det var läääänge sen..

Lilla gumman

Så ledsen hon blev lilla gumman :( tur att hon fick flaska efteråt så blev hon glad :)
5885 g stora flickan 58,5 cm lång och 37,5 i huvudmått :)

Nu ska jag drick kaffe göra mellanmål till William och göra disken som Anders snällt lämnade kvar till mig imorse ;-)

Godmorgon

5 ggr inatt vaknade Nova *gäsp* bara för att hon tappat nappen men ändå vid halv sju ville hon ha mat. William sprang in runt 8 och pekade på mig putt putt putt sa han och pekade på ryggen på mig hela tiden. Försökte somna om och 9 vaknare även Nova...

Idag är det dags för vaccination :( usch Dont like it.
William är ju hemma också så han får följa med också.. Hoppas han sköter sig men det tror jag säkert.

Ställde mig på vågen och blundade har ju känt mig svullen men nej minus 0,2kg :) så nu kanske det har släppt lite...

Vad ska man göra för mat idag :-/ hela frysen full men inga idéer kanske pytt i panna.. Den var ju rätt god förra gången. Ja så får de bli.

Dagens måltid

Gud så gott de var vi åt idag prövade ett recept på Pernilla Wahlgrens blogg en ostgratinerad laxfilé tog dock inte lika mycket grädde här finns den http://pernillawahlgren.se/jennys-matblogg/kramig-lax-i-ugn.html

Till detta avokadoröra mosade två avokado 1 dl cremefrachie salt peppar
Mums...
Åt nog för mycket dock men det var de värt :P

Nu ner och handla tonfisk

Hemma igen

Från skräddaren och nej klänningen måste fixas ännu mer:-/ vad är de för skit jag köpt haha men nu rekommenderade hon mig flygvärdinnadieten haha eh nej däremot ska jag nog försöka från nästa vecka att köra lite lclf och ta ner fettet mer se om de funkar..

Var inne om Lindex och det fick bli en skaloverall till William :) två par byxor och en tröja utan huva! En mössa som han vägrar ta på dig hmmm och Nova fick en dregglis då hon börjat dregla jättemycket.

Vågar man säga

Att våren är på ingång? Idag ska Nova få ha sin polarn och pyret overall för nu början 56 Orna bli för små eller hon kan ha dom med tossar på men bättre hon får använda den andra så den blir använd lite innan det blir för varmt :) med våren kommer även nya skal kläder till William funderar starkt på att köpa skaloverallen till dagis igen den var ju så bra + så har han en fleece overall underställ ifall de blir kallt.
Hemma får han ha ett skal set senare.

Man blir så glad av att se solen, jag kände ett tag för att kasta in handduken och inte gå ut förrän värmen kom.

Såg debatten om barnförbud på kafé min personliga åsikt är att det är rätt jag tar aldrig med William på kafé för han tycker det är tråkigt han tjoar blir uttråkad och allt där till, dock så hade jag kunnat ta med Nova hon sitter ju bara i vagnen än så länge.
Jag kan minnas att jag tagit med William 1 gång på kafé då var han nästan 1,5 år och nej inte igen. Det finns barnvagns café och liknande som man kan gå till men att gå och sätta sig på ett fik där det är lugnt och stilla ? Då hade jag nog vänt igen, men O andra sidan går jag inte på fik mestadels för det är tråkigt för William.

3månader

Idag är Nova 3månadet :)
För 3 månader sedan hade jag precis mött Bella och mamma utanför
Familjebb :) och satt och försökte Amma tror jag :-/
Idag tar vi det lugnt William har ätit plättar och Nova har tagit en 3 timmars vilostund så gav henne mat sen somnade hon igen XD
Idag blir det kyckling klubbor till middag till Anders stora besvikelse men dock är det jag som lagar mat så vill han inte ha får han vara utan XD

Imorgon är det prova klänning time hoppas nu den sitter bra..

Psalmer och låtval

Det är så svårt för enda sedan Villiots begravning har jag svårt för dop och vara i kyrka och lyssna/ sjunga jag tycker så mycket om du vet väl om att du är värdefull men tårarna bara rinner tänker på villiot då.. Det är svårt med musik och psalmer. Vi fick ju vårt mirakel Nova men vi fick hoppa över en pojkes uppväxt vilket känns svårt ibland.. Hur skulle han sett ut nu?
Det är bara änglarna som vet

Får försöka hitta låtar där jag inte bölar till jakten fortsätter..

Måndag

Dagis time det behövs hoppas William inte blir ledsen när jag lämnar han:(
Sen ska jag hem och städa egentligen tänkte jag åka och fixa underkläder till bröllopet men känner mig svullen :-/ så jag hoppar det..

Äntligen kom pengarna tillbaka från det tradera försäljaren..

I förgår fick jag klippa till Williams långa tuss mitt på huvet men inte mer så ja vi skiter i det han får bli långhårig :) men jag har sagt till honom ska han inte klippa sig måste man kamma håret!

Ikväll blir det köttfärsbiffar med smält chèvre på..
Dags att rulla bort till dagiset då.

Så nära

34 dagar kvar till jag blir fru :) herregud va tiden går snabbt.. Allt är egentligen färdigt William måste ha kostymbyxor Nova en klänning Anders en kostym något vi kan ha sås i och något vi gör potatisgratängerna i.. Men allt annat är väl typ färdigt,

Jag älskar verkligen Anders så mycket vi är som jing och jang så olika men passar ändå.
Klart vi små grälar som alla andra par men oftast är det väl kommunikations problem = några skit saker.
Nej detta kommer bli jättebra :)

Nova har somnat undrar för natten? Vi badade sen däcka hon.. Känns lite tomt :-/
Jag tänker försöka nolla nästa vecka med kolhydraterna vill så gärna se sexan villlllllll

Vi var på the littlegym idag nja alltså det är rätt dyrt (130) kr per gång (45min) och mest lek då kan man lika bra gå till busfabriken för 120kr och leka i flera timmar :) men till hösten ska jag skriva in William på mini sim.. Det gick inte att göra det mitt i terminen..

Tjusigt

Det blev faktiskt snyggt så nu går vardagsrummet i turkost :)

Helt okej

Så klart menade jag ROSTfritt stål och inte stålfritt stål i formar haha lät ju något med stålfritt STÅL haha

Nå håret blev helt okej :-) rätt nöjd faktiskt tänk nu sparade jag typ 1200 :)

På väg till chilli hoppas de har gardinerna ja vill ha.. Sen ska stolen väck i vardagsrummet den passar inte in.. Någon som vill ha? Har dock en röd stolsdyna..

Vår

Riktigt skönt var det att komma ut innan sol och allt har vi, nu känns våren nära :) vi promenerade till Coop och sedan stannade vi vid lekplatsen :) jag håller på att färga håret ville spara den där 1000lappen från frisören men jag tror inte det blir bra denna gången heller :-/ jag lär mig aldrig eller hur ;-) ja vi får se hur det går det är den där utväxten som vägrar ge med sig!


En vecka sen

Fredag igen och 1mars är sinnessjukt trött och hoppas jag får sova lite längre imorgon när Anders är ledig:-)

Veckan har rullat på en massa som man hunnit med var ju på emporia i lördags (pw dit) såklart här tas inte bussen inte före bröllopet iallafall.

Fick hittat både skor, gästbok och jacka :-) sen har det bara rullat på William hade ju tis,torsdag på dagis denna veckan. Han hatar numera när jag kommer och hämtar honom. Det är det jag säger hade varit bättre om han kunde gått mån, ons, fred 5 timmar istället för 6.. Får höra med hans pedagog om vi inte kan ändra det på något sätt eftersom han blir så sur varje gång jag ska hämta honom iallafall de veckorna då det är tis/tors

Har fått hem från tradera bara det att den ena som jag köpte för (20kr) råkade Jag betala 400kr till (detta var till den andra auktionen och nu segar den personen och verkar inte vilja betala?
Har mailat en sista gång sen får de väl annars bli polisanmälan 400kr är inte mycket men varför ska jag ge bort dom till han?

Igår var vi och beställde blommor till bröllopet och gick därifrån helnöjda jag trodde det skulle gå på dubbelt så mer :)

Vi har fått tänka om med formarna till potatisgratängen det finns men vi kan inte fixa stora en gångs formar så vi får köra på stålfritt och diska men vi har bara en.. Kanske släktingar har fler, vi behöver något att ha sås i också någon som har? Känns onödigt att köpa en massa om vi har någon som man kan låna av..
Min klänning är var hos skräddaren, var och testade den igår men ja den har så mycket tyg så jag trampar på den, så en ny provning på onsdag ( tur jag är ute i god tid ändå.)

Så allt börjar falla på plats när detta är över kommer det vara skönt.

Nu blir det kaffe och mys med ungarna innan vi ska ut i kylan

RSS 2.0