Gott nytt år

Men vänta nu lite varför säger folk alltid hoppas nästa år blir bättre ? Jag tyckte 2011 har varit ett bra år det började att min mamma flyttade till samma gård som mig William han både började krypa stå och gå en helt underbar sommar med camping ett fast jobb och nu ett nytt pyre i magen .
Tror inte 2011 kunde blivit något bättre
Självklart blir nästa år också perfekt det blir lite vad man gör det till. Väljer man att vara negativ och hata allt och alla så visst då blir året inte bra. Tur man har sina nära och kära utan dom är man ingenting. Gott nytt år alla kära läsare

Orka

Att se nästa lön vill jag ej att vara gravid något mer är inget ja ser framemot vill ha vår lillebror här nu vara mamma ledig o sen visa jobbet att jag visst klarar av det.
Gick hem även efter varorna idag med för då låste hela rygg och fogarna sig. Suck va tråkigt detta känns börjar tro att jag får igen för att förra graviditeten var så bra och lätt.

Nu hem och vila och sen får jag väl hoppas Anders är sugen på att städa för det känns inte som om jag kommer klara det 😔

Fredag

Sitter på bussen jag följde inte rådet av Bm att sjukanmäla mig till läkaren kanske skriver sjukskrivning på tisdag för jag känner mig så taskig mot mina arbetskamrater. Så vi får väl se om jag klarar av hela denna dagen eller inte.
Nu är jag framme uppdaterar er sen

Godmorgon

Så sitter man och har sjukt ont jag kan ärligt talat säga att jag kommer fan aldrig mer våga bli gravid fler ggr om det är så här jobbigt vid andra grav vad kommer då tredje vara?
Nu sitter man på 131an istället den är liksom tio ggr söligare men så ska jag till Bm och det är i princip den bussen som går dit så jag slipper både gå eller byta buss.

Lilleman blev så ledsen imorse när jag lämnade honom gör så ont i mig varje gång men man måste ju jobba och jag vet att han kommer tycka det är roligt att leka med de andra barnen sen.

Ny tele och test av app

Nu är julen över rätt skönt men vi har ju haft det rätt mysigt.
Efter att alla som jag känner nästan köpt iPhone så kände jag att nu var det väl min tur. Testar blogg appen den funkar väl bättre än på min experia fast får rätt ont i fingrarna när jag skriver nu är det dags att sova natti

Det går bättre och bättre

Efter att ha haft svårt att söva william på kvällen så tänkte jag vara konsekvent inte acceptera och hålla ut
första natten läste vi saga (ja vi har faktiskt börjat med det NU lite sent men trodde inte han skulle förstå men iallafall saga och välling, sen gick man ut och sa godnatt sov gott och pussade honom det var tre gånger han gick upp till dörren och första gången ja la honom igen och sa nu ska du sova natti natti, andra gången sa jag bara godnatt, tredje gången la jag bara honom i sängen igen och sa ingenting dock satte han sig upp och jag sa lägg dig ner och de gjorde han och det blev tyst, andra natten gick han upp två gånger och igår en gång. Dock så vaknar han på natten och vill in till oss det får bli steg två, dock är han ju dålig i magen just nu och det är skönt att ha honom nära för vi hör när han har bajsat ner sig o ska byta så han inte ligger med massa bajs i sängen det kan ju inte vara så mysigt.

Vi blir hemma idag med, jag hade säkert kunnat jobba men william är så pass dålig i magen att de hade säkert ringt efter en timme igen från dagis och bett att vi kom och hämtade honom.
Så idag blir det att sanera sängkläder o kläder (vår tvättmaskin tar ju en evighet och det finns en massa tvätt.
Tänkte städa upp lite och kanske baka lussebullar om william tillåter det.


Imorse låg jag i sängen o kollade på tv med william när jag kände en spark mot min hand :D det var första gången jag kände utanpå. Vilken härlig känsla det var. är i vecka 19+1 idag eller vecka 20 som de säger.

Bara min blogg som är konstig?

Är det bara min blogg som är super konstig? när jag ska skriva ett nytt inlägg lägger sig hela inlägget på sidan av skärmen så man ser bara halva av det man skriver :S

Är lite trött på de här med sjukdomar nu va... imorse hade jag fortfarande ont i magen o tänkte att jag kunde vara hemma och vila upp mig idag men då bajsa william igenom hela blöjan och han hade bajsat i vår säng inatt så mysigt där har vi legat :S
så nu får vi bli hemma fattar inte att barn kan bli så busiga när de är sjuka.....

Ska se om jag kan få i honom något att äta o mig själv också dessutom, kanske lite soppa.



sen ska vi vila hade jag tänkt

Hej

Jag måste börja uppdatera mer

En lite tråkig sak, förra onsdagen var vi tvugna att ta beslutet att avliva vår älskade katt 8 år blev hon världens gosigaste katt men hon trivdes inte med de andra katterna och så hade det varit de senaste 6 åren ungefäår något konstigt hände efter hon blev steriliserad för andra gången (de hade missat en del av livmodern första gången) och vi hade verkligen försökt allt ingen ville ta hand om henne iheller försökte omplacera henne 2 ggr det gick ju så långt att hon kissade på kläder, skor ja praktiskt taget allt som låg på golvet, bajsade i hörnerna med.
Nu fick hon äntligen det lugn hon har behövt, kan ju säga att det var nog något av det jobbigaste jag varit med om.

Jag var ju på UL på tisdagen och jag säger bara vilken grej att få komma till lund och göra UL helt annorlunda än i Malmö här satt vi i 50 min och hon gick igenom varje detalj, haha men när hon skulle visa innerlåret så fladdrade en sak emellan där, var 100%på att det var en snopp och var ju tvungen att säga till henne visst var det en pojke hehe. Fick bilder (ska scanna in o visa er en annan dag)

Så då kommer man ha två pojkar hehe jag är helt överlycklig för vilket syskonpar de kommer vara och kommer antagligen bli väldigt tajta hela livet, ja också passar de ju bra in i kusinligan:D

Namn blir svårt har hittat ett perfekt tycker jag men först tyckte iofs anders också om det men nu kör han över det totalt :-(

Men denna graviditeten är inte att leka med har konstant ont, ser ut som jag är i 6e månaden sammandragningar vid minsta rörelse nästan, 1 månad tills man överhuvudtaget kan komma till BM jag hade ju faktiskt inte beräknat med att må så här skitdåligt denna gången, ville ju jobba till slutet :/ nu vill jag inget hellre än att ligga o inte röra mig alls.......

bjuder på ett kort i vecka 18+3 (i söndags) imorrn går jag in i vecka 19+0 snart halvtid :D

RSS 2.0