Slut

Igår 23,08 tog jag min sista cigarett och bad om styrka från något utifrån att klara detta.. Idag satte Anders på mig plåstret och det har funkat bra , William hjälpte till att städa balkongen ja det blev inte färdigt Nova vaknade, men ja fram till 15,30 gick det bra sen började ungarna skrika Nova ville sova och William är allmänt trotsig, la Nova William fick yoghurt och jag tog några bloss på min e cigg :) och släckte mina
Begär direkt :)
Nu kör vi ska klara detta, vill få tillbaka mitt luktsinne , vill inte att mina barn ska börja röka, vill inte hosta på morgonen och känna hur torr man är.. Ja det finns hundra bra saker jag kan skriva upp men ni förstår de flesta :)

Lördag

Äntligen lördag lite utgång ikväll :) fick köpt lite nya kläder och en väska igår. Väskan har jag letat efter i en evighet typ bara en vanlig liten axelrems väska som jag kan ha när man går ut eller liknande.
Har ju inte visat er varken ungarnas nya jackor eller vår nya sufflett till vagnen :) så bilder kommer här nere..
Suffletten har inbyggt myggnät så nu kan Nova sov middag utan att få kryp eller solen i ögonen :)

Just det i förrgår så åkte Williams spis på rummet han leker knappt med den och den var redan förfallen, vi trodde ju att han inte skulle förstå att den var borta men ack så fel vi hade.. Första ab säger när han kommer hem är ingen laga mat! Ni kastat den! Ooppps så igår fick han välja att ha något annat och valde ett tält på Ikea. Ja det ser mysigt ut men det kommer väl damma det med hehe..

Underbara våg

Inte trodde jag att jag skulle fortsätta neråt när jag nu slutat med lchf. Men jovisst 67,9 stod vågen på imorse helt fantastiskt..
Det blir lite egentid idag några timmar med shopping. För det är jag värd :)

Nope inte idag heller

Nu kommer William med blöjan själv så jag ger upp Anders får testa nästa gång istället. Jag blir så orolig att William slutar inte med blöja förrän han är typ 4-5 år jag vill inte skriker hela min kropp! Lika bra att börja med Nova snart så det inte tar lika lång tid haha *ironi*

Just de

Gjorde sockerfri blåbärssylt igår ehhmm den blev rätt sur :-/ men de får gå ändå Nova gilla den iallafall hon har inte hunnit bli sockerskadad som vi andra..

Då försöker vi igen

Med pott träningen så får vi se om det blir något klistermärke idag då :)

Trött är jag sov som en kratta

Va ! Den funkar

Chockerande appen fungerade att jag har glömt vad jag skulle skriva haha

Dags att byta?

Blogg appen fungerar ju aldrig blir så trött.

Jaha så Ryssland hade haft övning i Sverige i påsk , vad vill de bomba här tro? Nej vi lämnar det hehe.
Var på ett fint dop igår i Svedala vilken kyrka den skulle man ju gift sig i istället.

Ja så slutade vi med lchf trött jag blir men simmargrlnsakerna tar för mycket över men vi har sagt en månad har vi inte fortsatt gå ner ja då har vi inget val.. Jag kan ju äta vad som för jag är ju villig att träna samtidigt men vet inte om mannen orkar det.

Nova sov mellan 19-06.30 utan uppehåll sen låg hon och mös/halv sov med mig och William i sängen till 08,30. Härligt hoppas de fortsätter på de viset :)
Kaffe sen frukost sen är det jakt på roliga lekplatser som gäller:)

Beroende

Beroenden det finns två beroenden som känns mer acceptabelt att visa upp för andra det är nikotin att röka och snusa, varför det är med okej vet jag inte, jag är själv beroende av nikotin och jag hatar det, kommer och ska sluta inom snar
Framtid ( se t.om när jag skriver pratar jag som en beroende) varför känner man att man måste bekräfta andra att ja jag vet att det är dåligt men jag ska sluta( klapp på axeln)

Det finns tre andra stora rätt vanliga kategorier som antagligen kommer efter nikotin beroende
spel, droger och alkohol )
Dessa är inte lika acceptabelt i samhället som nikotin och vad kan det bero på och varför gör man detta? Man skadar ju sig själv(fysiskt) och de man älskar (psykiskt)

Om man skulle fråga alla som har ett beroende varför de spelar,röker,osv skulle de antagligen svara samma
Allihopa, det får de att slappna av,
för stunden ja!

Men så fort du slutat spela eller du förlorar så stort att du inte har några pengar kvar eller din kick från drogerna eller när du vaknar nykter. Så vill hjärnan ha mer det är ju så belöningssystemet fungerar,

Du känner dig sjuk när du inte ger kroppen det den vill ha, och mår sen bättre en stund efteråt.

Är det därför man ofta faller tillbaka ?
En beroende har ofta inte "tid" med sina släktingar/vänner utan till slut blir just de beroenden deras vän som de endast träffar, planerar för att få tid till det i förväg osv. 

När tillslut några kommer till insikt och känner att nu är det nog och vill erkänna till släkt och vänner blir det ofta en chock för en själv som hållt undan sitt beroende så bra hur kan de andra vetat?

Alla lögner ,alla bortförklaringar kanske.

släkt och vänner känner ju den som är beroende sedan tidigare ( om man inte lärt känna henne/honom efter beroendet har börjat för då är det nog lättare att dölja.

Vad summerar vi här då? Vet inte fick bara ett ryck såhär kl 5 på morgonen och kände att jag måste
Skriva ner det
Här. Det är väldigt intressant och man kan skriva en hel uppsats om detta . Men vi som inte har de stora beroendena kommer aldrig förstå varför, och de gör nog de själva inte heller.


Som varför är jag nikotinberoende? Jag har inget svar på den frågan så jag säger att det är för att jag är beroende som jag använder nikotin :-/ så jag måste få bort mitt beroende för att inte ha något svar på den frågan för gott de tycker ja inte att det är.

Har inte orkat

Denna veckan har jag varit så trött, haft ont i magen antagligen för de ska läka nu efter operationen.

Veckan har annars varit okej vi har varit ute mycket i solen. Lchf går bra men idag är jag otroligt sötsugen men ja de får gå ändå.

Nova har provat lite gröt hon älskar det, det står nu still i huvudet haha
Är bara så trött vill sova i hundra år känns det som..
Har sökt en 4 à i tisdags den får vi säkert inte såklart..
Frukost och middag frukosten bestod av skinkröra och avokado och några ostrullar
Middagen kokos och mandelmjöl panerad torskfile och spenat :)

Vad händer

Den som spar han har :)

Kunde ju inte sälja eliten de finns ingen så bra vagn som den enligt mig :) den kan ja använda när William slutat åka vagn dvs till nästa vår.. Kanske använder man den i höst med vi får väl se..
Tandläkaren gick bra behövde bara laga ett hål :) fortfarande bedövad känns inte mysigt för fem öre..
Lite kaffe till och sen natta barnen :)

William 8,5 månad i eliten :)

Här e den

Vårt nya vrålåk ja vad säger man den är lätt att köra jag kan ha bägge barnen mot mig eller från mig eller ett fram ett bak. Mycket bättre än city minin men inget slår eliten.. Kommer antagligen gråta tårar när jag får den såld.. Hehe

Back to lchf

Måndag invägning jag har gått ner 1 kg denna veckan med kolhydratskost:-/ sinnessjukt jag förstår ingenting. Kanske har jag chockat kroppen och skulle jag fortsatt på samma spår en längre tid hade det varit plus på vågen istället..
Men nu kör vi igen men på vårt egna vis, jag är trött på för mycket fett så vi minskar det steker i olivolja inte för mycket grädde dock gärna lite mer ost och crème fraîche.. Och mer grönsaker inte bara blomkål och broccoli utan kommer tillåta paprika och tomat till viss del, osäker på morötterna än men vi får prova oss fram..

Igår gjorde jag en köttgryta med kokosmjölk och paprika den ska vi äta idag eller ja de andra jag ska ju till tandläkaren i eftermiddag och laga två hål :( hatar det

Gjorde lite pannbiffar också som man kan äta om man har lite sug de fick bli med chèvre ost med vitlök och blandade örter i dom ...

Ska visa er buggabop vagnen vi köpt men har ingen bild så ni får vänta :)


Funkar inte

Blogg appen funkar inte hatar att gå in på safari därför jag varit tyst..
hostan har gett med sig litegrann men det är inte över än... 
Sista dagen med kolhydratveckan konstigt nog har inte gått upp något.. Men de kommer kanske 

Jävla hosta

Torrhosta hela natten så jobbigt och precis den natten som Nova sov 14 timmar grrrr

Jag har haft lite ångest och panik över att jag måste sluta använda liggdelen snart och då måste vända Nova framåt då babyjogger inte är bakåtvänd.. Har ju snackat om babyzen yoyo men den är också framåtvänd så det blir en donkey för vår del :) ska köpa den i eftermiddag.. Känns bra hoppas hon nu inte säljer den innan ja kommer dit..

Här är lite bilder på kläderna ja köpte till ungarna..

BVC

Då har vi varit på BVC idag och Nova hade tagit ett jättekliv och väger nu 7100 och är hela 63cm huvudmått 38,7
Fick pratat om mat, jag hade ju tänkt
Börja vid 5 månader men tydligen är det nya riktlinjer, förr började man ge smakportioner mellan 4-6 månader en smak i tre dagar ungefär.
Detta behövs inte längre utan nu ska man ge sk smakupplevelser så de kan ja ge från min egen tallrik.
Vatten skulle vi börja med också så idag fick Nova smaka korvstroganoff såsen morot och gurka, såsen var väl den som gick hem efter 3 e gången hon fick smaka.. Vem kan klandra henne hemmalagad mat från mamma är godast :)
Nu har jag lagt henne förhoppningsvis för natten...

Lindex kläderna kom hem idag jättemycket nytt som jag ej orkar fota idag;)

Blev ju snyggt

Så nöjd med lampan den har jag längtat efter :)

min kropp är inte gjord för

kolhydrater tror jag... dessa dagarna jag har såna gaser huhuh min kropp skriker efter något tuggbart hela tiden ! klockan är 15 och jag har redan ätit 3 ggr! fine det är väl normalt men när jag går på lchf har jag bara ätit 1 gång vid denna tiden dessutom går jag och är mätt...
 
känner hur jag börjar få galna kosjukan litegrann... men ja några dagar kvar sen kör vi stenhårt igen :D
 
back to basic typ.......
 
Nova sover hon dreglar så mycket och pillar i munnen jag vet inte om det är tänder det ser inte ut som det men ja kanske?
bvc imorgon undrar vad hon väger, 6,8 kanske?

Slut

Helt slut känner jag mig så förkyld vill bara gå och lägga mig.. Imorgon blir det att köpa en ny lampa till storarummet och nya löparskor ska försöka mig på lite joggning tänkte jag
Höhöhö..

Bara en vecka

Kör vanligt en vecka istället för att få mer inspiration sen blir det lchf igen jag vågar inte chansa och jag vill inte äta torrt jag kan inte är så sockerskrämd...

Förvirrad

Är lchf skadad ja det är jag jag kan inte något annat antingen lchf mat eller god mat något däremellan kan jag inte
Att man äter gröt till frukost är väl bra men sen då? Vad äter man om man vill ta bort fett men ändå inte ta in socker? Tar man bort fett får man äta light = de stoppar ju mer socker i light.
Jag vet inte hur jag ska göra! Någon som kan det här?

Lite fler bilder

nu är man fru

Det låter så gammalt... men det känns bra.. det var på tiden så att säga, men bättre att vara helt säkra vi har ändå varit med om en del på dessa 9 åren, tycker att ibland är man lite för snabba att skaffa barn och gifta sig för många går det bra men för många går det inte lika bra för eftersom de inte lärt känna varandra på djupet..
 
Jag var nervös som ett asplöv när klockan slog typ 15.30 när jag fått på mig klänningen, tänkte nu är de snart dags..
Det var bestämt så att faddrarna till nova skulle gå bakom oss i kyrkan när vi gick in men nope det ändrades av prästen i sista sekunden, här skulle jag sagt ifrån egentligen men det stod still i huvudet på mig, försökte bara tänka på att inte säga löftena fel..
Men det var Anders som inte kom ihåg de istället :P
 
Prästen tappade ringarna haha såklart... festen var kanon,vi fick skagen röra till förrätt baconinlindad fläskfile med potatisgratäng och whiskeysås till huvudrätt och tårta såklart till efterrätt, fick så mycket hjälp av toastmastern (svägerskan) ja nu är hon verkligen min svägerska kan man ju säga... svärmor och min mamma hjälpte så mycket till och är de evigt tacksamma så himla snällt att de hjälpte till så mycket, vi gjorde förarbetet men de var de som fixade så festen blev en fest..
Alla andra som hjälpte till tackar jag också för, syrran, svärfar ja de flesta gjorde något... alla utom jag..
och svärmor och svärfar och svägerskan hade redan städat lokalen igår helt fantastiska människor jag har runt omkring mig :D
De är inte till salu heller ;-)
 
Idag var det dags för dag op, det var en konisiering som jag misstänkte, kan nog inte säga att det gjorde ont men de använde en el slunga tror jag det heter och tog bort 4 cm tjockt skinn runt om tappen så det var en del... nu är det bara att vänta och hoppas att de fick bort allt :D
 
Ont har jag nu och tycker synd om mig själv....
Vi satte oss dessutom ner och snacka idag jag och mannen, vi provar äta nyttigt istället med mindre kolhydrater (inget bröd) och mindre fett också ser vi om två veckor om vi går upp eller hur de går, annars skulle vi gå på lchf imorgon igen men jag känner b
 
ara att nu vill vi testa detta (är rätt trött på fettig mat faktiskt)
Så vi får väl se hur detta går....
 
 

Snabb uppdatering

Var på konsultation i onsdags för hår och smink det blev skitsnyggt :) igår dukade vi det blev riktigt bra och idag började vi med maten när klockan slog 10.35 kom jag på att jag skulle ju göra naglarna hehe vadå glömt.. Som tur är hann jag :)
Nu ska vi strax hämta William sen måste vi till prästen de var något om löftena vi skulle träna på.. Sen hämta tårta sedan karaoke maskinen :)
Är så trött kom på att jag har ju inte ätit något men ja får kanske ta och göra de då :-/
Hörs kanske imorgon :)

God kväll

Var tvungen att ha ett par dagar ledigt var helt slut sen i lördags hehe
Klockan 13 kom mina systrar och hämtade mig i sina fina rosa peruker med svart mössa ;) kom upp till mamma där alla var.. På mig fick jag nån slagt operations overall som de skrivit och ritat på, också såklart kanin öron.. Drack två cider och sen skulle vi ta bussen till stan!
Gick av vid Gustav och skulle gå upp mot centralen,
Över alla övergångsställen skulle jag skutta över haha, på gå gatan satt där en man och spela dragspel, här skulle ja dansa hmm mot mig springer en man i kanindräkt och börjar dansa med mig, Gud som jag skrattade.

Sen kom vi till utmaningarnashus där vi körde i 1,5 timme skit kul var det..

Åkte hem till mamma igen lekte lite jag har aldrig och drack ännu mer.. Sen gjorde alla vid sig och jag fick på mig prinsess krona och stav, även en skylt skulle på..
Sen åkte vi till elysee och åt.. In kommer senare en överraskning av köket se bild..
Några av oss gick sedan till Harrys och senare gick jag och min ena syrra till etage var en otroligt rolig kväll:)

Söndagen låg jag och degade och måndagen sprang även den iväg..
Idag skulle mamma och jag göra mintpastiller efter 6 timmar så gav vi upp suck så svårt!!!

Fick hem tid till kk för operation och redan på måndag är de dax :-/ man blir lite nervös men ja det måste gå bra!!

Imorgon är de konsultation på hår och smink inför lördag :)

+ 1,2 kg på vågen blev de i lördags
Men de var det värt :)

RSS 2.0