Klockan 5

Så ja 5 vaknade Nova och William så det var bara att gå upp, William hade kissat på sig yea underbart att byta lakan på morgonen.. Igår var jag inne om Lindex och handlade tunna byxor
Till Nova nu bör hon väl inte behöva mer kläder på ett tag,
Hittade en Nova star tröja på grodan och kaninen som ja köpte:)

Nu tog William semester från dagis ja han ska gå 3 dagar sen efter semestern mestadels för att han ska få träffa de ordinarie pedagogerna och säga hejdå. Dock trodde dom att han skulle sluta igår hehe så de hade gjort en pärm och allt :)

Klockan 16 idag är de semester för mannen jag måste erkänna att jag längtat detta ska bli skönt.. Även om vi får bo med flyttlådor hela semestern

En månad

Om en månad får vi nycklarna så spännande :) allt är färdigt också har fixat el, bredband, flyttändring, sopor, försäkring ja allt. 20 lådor e färdiga men vi behöver nog de dubbla till. Hur jag hunnit packa vettetusan här springer man som en skållad råtta från ena barnet till andra.

Blöjlarmet gick i sönder i fredags :( typiskt men har mailat dom som vi köpte de av så får se.
Är inte redo att sluta använda de på natten inu så köpte ett begagnad madrasslarm..

Annars då jo Nova äter mycket mat nu det är nästan så hon inte vill ha ersättning mer, men försöker ge henne lite iallafall men tror dock inte om behöver det.

Just det i onsdags natt blev jag så trött på bugaboon så jag satte ut den för försäljning 6 timmar och 10 personer som hört av sig så var den såld.

Har ju eliten men är inte bekväm med att sätta henne framåt än så åkte och köpte en brio smile på fredagen :) William behöver inte vagn längre han kan åka på ståbrädan :)

Dags att göra någon nytta.. Två dagar till sen börjar Anders semester och husvagnen blev Äntligen färdig igår SKÖNT!!!!

William har fyllt 3 år också i torsdags

RSS 2.0