Hur ska jag räkna?

Som rubriken säger hur ska jag räkna min viktnedgång? när folk frågar vad jag gått ner ska jag då säga vad jag gått ner sedan jag började med lchf eller sedan början? förra året i juli då?
sedan juli är det ju 29,6kg och sedan ja började med lchf i januari är det 16,6kg  tänk om ja kunde spräckt 30 och 17 idag jaja de tar vi nästa fredag :D men hur hade ni sagt hade ni sagt de sistnämnda eller hade ni sagt den riktiga viktnedgången sedan början?

haha satt och gick igenom då jag kämpade med vikten redan 1 månad efter jag födde jo men visst gick jag ner men jag gick ju upp igen därför funkar inte den vanliga maten för mig inte en chans

Det som är tråkigt är ju att måtten är borta sedan i januari då min dator kraschade men det är ju skitsamma så länge man ser resultat.

Min sambo frågade mig varför han kan känna sånt socker sug fortfarande hmm ja de gör ju jag också emellanåt antingen är man så sockerskadad så det sitter i hjärnan eller så är det för de gångerna vi fuskar får vi tillbaka monstert igen.. jag tror det är en kombination av dessa två sakerna..

har nu kommit på vad middagen blir antagligen köttfärslimpa med stekt halloumiost har aldrig smakat de hoppas de e gott och såklart Bearnaise till de muuums :P


Kommentarer
Emelie Brocka

Jag säger 38.9 kg sen i juni & 22.9 kg sen januari.

2011-06-17 @ 08:21:38
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/livet
Emelie Brocka

Oj, då är där ju inget kvar av dig ju?

2011-06-17 @ 08:31:13
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/livet
Emelie Brocka

Hur mycket väger du nu då? Om man får fråga :)

2011-06-17 @ 09:01:02
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/livet
Annelie

Räkna från när du vägde som mest, det är ju vad du gått ner allt som allt, tycker jag!

2011-06-28 @ 16:51:15
URL: http://gasincandy.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0