Helvetes natt

Herregud runt halv ett började William gråta hysteriskt han la sig redan runt halv sju igår kväll han var jätte trött.
Det var inte många timmar jag fick inatt men han lät mig ändå ligga i sängen till kvart över nio vilket behövdes. Tror att han ska få nya tänder eller så är det växt värk för han har lite feber hela tiden också men rätt pigg men dock gnällig speciellt på natten och kvällarna.
Ja så mycket var det med lchf för min del efter 4 dagar klarade kroppen inte av att äta ägg mer ville spy på jobbet nät jag åt, vill ju så gärna förespråka för lchf men tydligen vill inte bebisen äta den maten just nu, och jag måste lyssna på den. Däremot behöver den inte socker det är min hjärna jag måste ta ett allvarligt snack med.

Jag följer en grupp med april mammor på Facebook och den första april bebisen är född! Typ 34 cm lång och 1250 g Shit så liten men jag önskar de lycka till.
Det får mig att tänka vi har ju inte ens tagit fram kläder o sånt inu haha nappar e ej inköpta inte heller har vi hämtat någon bebis box har massor att göra innan vi är redo för någon bebis.

Babyringen har tyvärr inte ringt än så vi har inte i heller något pris på vagnen Huh och vi måste ju köpa filtar! Tror inte William vill dela med sig av sina nämligen hehe.
Har fått vätska i benen jaha tack för den! De är svullna och det är mitt eget fel för att jag struntat i stödstrumporna men nu är de på så får väl börja använda de dagligen nu.

Dags för jobb och läkemedels service suck vill inte men måste! Försöker förbereda mig mentalt att det inte är beställt så mycket till idag haha.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0