Semesterveckan söndag,måndag,tisdag

Hej nu var det ett tag sedan, tog en paus när vi åkte iväg till ringsjöstrand då jag behövde det,
Vi åkte förra söndagen till RIngsjöstrand camping i hörby och fick en fantastisk plats med lekplatsen precis bredvid vädert var vackert och jag såg framemot en vecka med mycket sol och bad, men icke det regnade nästan hela veckan och visst kom solen fram ibland mellan regnet men det var absolut inget bad väder..
Så vi fick göra diverse utflykter..
På måndagen var det inte så kul en pinne till förtältet gick i sönder när anders skulle sätta upp det så vi fick åka in till arlöv och köpa någon fixgrej, en tripp in till burlövcenter men hitta inte så värst mycket.. kändes mest tråkigt att fått vara så nära hemmet igen hehe..
 
Tisdagen som föll på körde vi till skånesdjurpark :D förutom att de pisseregnade/små regnade hela tiden så var det ganska kul, men det har blivit så tråkigt där, getterna är borttagna och även många andra djur tyckte jag, fanns tydligen vargar nu 4 vargungar hade väl föds den 15maj i ryssland och fått komma hit, kunde inte sluta tänka på deras mamma... hade de tagit vargarna ifrån henne? va grymt, bara för att vi besökare skulle få se nya vargar? nå vi såg inga vargar men det är väl som vanligt på skånesdjurpark man ser inte ett skit, såg när sälarna blev matade och det gilade William, en sälmamma var lite skygg hon hade fött en dödfött kutunge för inte så länge sedan så hon var lite resarverad... vilket man förstår, djur är inte annorlundare än vi människor om vi förlorar barn, kanske sörjer hon inte lika länge men nog sörjer dom...
 
 
William red på ponny för första gången och det kom några tårar när jag såg det (så stor han blivit herregud)..
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0