Sista tul

Så då har vi varit på sista tillväxt ultraljudet och flickan väger 2773g nu i vecka 37+2 och kommer hon nästa helg så kommer hon nog väga strax under/över 3000g lilla flickan... Jag tror hon kommer väga 3200 iallafall :-)
Mycket vatten allt ser bra ut :-) tyvärr fick jag än en gång berätta varför vi gör tul suck skulle sånt inte stå i alla journaler vid detta laget?

I helgen myste vi Williams mormor kom hit och de bakade pepparkakor :-) William tyckte det var riktigt spännande och var riktigt duktig får jag säga och pepparkakorna blev riktigt goda :-)
Igår handlade vi en ny mössa/vantar och en jacka till William som är tänkt att han ska kunna ha till och från dagis eller ner till affären osv fram till overallen åker fram.. Vilket verkar dröja då det fortfarande är 7-8 grader ute :-/

Åkte till oxie och åt middag är verkligen glad över att alla vill fira jul tsm med oss det blir så mysigt <3 ja nästan alla iallafall..
Har lust att göra lite julgodis nu till advent men vet inte vad:-/ vad jag saknar mitt luktsinne nu till jul :-(
Vi hörs snart igen ;-)

Måste ju börja skriva

På förlossningsbrevet, risken finns ju att hon kan komma när som helst nu och då sitter jag där och har inte skrivit brevet och bara packat hälften av sakerna!!!!!
Det är nog för det inte har känts så verkligt..
Idag har jag varit så trött och Anders ringde och sa att han hade jourjobb hela kvällen.. Det är tur att William klarar att underhålla sig själv, blev makaroner och köttfärssås till middag så himla tråkigt men ja man orkar liksom inte.. Även om jag går hemma..

Uhhh förvärkarna är jobbiga idag känner hur de kommer nu ikväll med 10-15 min mellanrum men de är ju hanterbara..

Skrev lite med syrran igår att jag var lite rädd för smärtan, även om jag gått igenom det 2 ggr.. Hon kom inte ihåg smärtan även om hon fött för mindre än 4 mån sedan ;-) så var det nog när William kom också kom nog inte riktigt ihåg smärtan förrän Villiots värkar kom och nu sitter de rätt etsade i hjärnan... Kanske krävs att föda två barn för att komma ihåg?
Jag var och klippte mig i förrgår och är inte så nöjd det blev lite för
Kort :-( och luggen blev också kort hmmm..
Nej kanske dags att ta en kopp kaffe och ta fram den där väskan och börja packa!

Äntligen

Vad jag har kämpat undrat längtat efter att träffa en bra läkare! Och idag fann jag honom <3
När ja först hörde att han var ung tänkte jag Shit nu kommer han med sina igångsättningsdatum på julafton men icke.. Han började förklara lite vi bollade lite med idéer visst vi kan sätta igång i vecka 37 och 38 men ja det är ju vad du vill och då sa jag att jag vill komma in och testa en vecka innan bf också får vi se.. Sagt och gjort den 7e åker vi in och förhoppningsvis blir det igångsättning den dagen.
Skulle de inte hända något på 2 dygn väntar vi en vecka till.. Men hon är nog redo då jag tror det det känns så.. Får hoppas att det inte tar för lång tid :-)

Så nu är det 16 dagar kvar ihhhhhh jag är så nervös vad vi har längtat.. En helg passar bra också vilket betyder att William slipper gå på dagis över länge..
Nu går vi på kalas till min kära bror.. Skönt att de bara tar 2 min att gå dit ;-)

Samtal

Fick ett samtal 4 veckor försent men ja ja imorgon ska jag få träffa Irma teamets läkare ännu en ny läkare wiiihooo enligt Bm jag träffat är han inne på samma linje som oss så det får vi väl se... Jag ska höra först vad han tycker också får vi mötas nånstans jag vägrar gå över tiden iallafall så mycket vet jag.. Men jag ska också säga till honom att jag tror jag är mogen redan nu fysiskt iallafall men tror inte han kollar ändå,, iofs det är väl bäst pillar man där nere går väl vattnet haha..

Ida ska jag sätta mig och skriva lite på förlossningsbrevet..

Ikväll blir det stekt torskrygg med skirat smör räkor och dill :-)

Uhhh vecka 37

Nu är man i vecka 37 och hade nu jag fått en planering inser jag att så hade jag varit på igångsättning redan nästa vecka XD känns för nära så på ett sätt är det skönt att det väntas, men har fått så ont de senaste dagarna har så mycket förvärkar så jag måste andas igenom dom.. Nu börjar ju Anders jouren på onsdag ( tur att han fick byta ) sen är hon välkommen men jag vill ju helst inte att hon kommer förrän efter den 4-5emen de känns som hon kommer komma innan dess, om hon inte gör det ja då är jag invalid om en vecka för jag orkar knappt röra mig för det gör ont , drar i ljumskarna trycker neråt sparkar jättehårt och förvärkar, så då får ni frakta mig både till dop, födelsedagar och julbord haha..
Jag vet inte hur ja ska orka fortsätta lämna och hämta William på dagis, kanske ska ha han hemma istället :-/ men han behöver ju gå ut och leka..

En annan sak jag kom på att tänka på i helgen var julen det är ju alltid så stressigt och man hunsas hit och dit också blir det alltid några som får sitta 2-3 själva på julafton och det är inte rättvist , denna julen kommer vi dessutom ha en 2,5 åring och en ja 2 veckors kanske om hon kommer när hon ska, och i år är ett speciellt år, vi har inte bara förlorat vår son utan det kommer ett nytt mirakel också så man är väl rätt mentalt och fysiskt slutkörd.. Så vi har sagt att vi håller jul hemma. Också får de som vill komma också gör man knytis. Många av mina syskon och Williams kusiner ska ju på annat håll då blir det bara några få kvar och det är roligare att fira alla ihop.. Julen handlar om gemenskap och att alla ska ha det trevligt.
<3 med det säger jag tack, tack till er som stöttat oss detta år och brytt er, följt oss ,skickat ett litet sms med hur det är, det har betytt väldigt mycket .. Ni vet själv vilka ni är <3

Godmorgon fredag

Så trött ! Nu verkar det inte alls räcka med 7 timmars sömn, får ta mig i kragen och sova middag Nångång måste ju vila upp mig.. Får se om jag tar en snabb vila idag, William vaknade redan halv sju när Anders skulle till jobb, jag fick dra mig i sängen i 30 min iallafall sen skulle jag upp tyckte han oh drog i mina armar.
Jag ser suddigt så trött är jag...
Planen inför idag är att jag ska leta upp förlossningsbrevet som mvc sa till mig att printa ut också försöka kolla igenom och skriva något på det..

Nu säger jag gäsp också får jag dricka mitt kaffe...

Snart

En månad var det igår... Hoppas Irma teamet ringer snart! Vill ju ha en planering, har så svårt att planera själv, känns som man går och handlar till en okänd bebis som man aldrig kommer möta levande, har man en gång fött ett dött barn så finns den där planeringen för förlossningen bortblåst då man tror inte riktigt på att man ska få hem en levande bebis från kk.. Längtan finns där men ja det e svårt att förklara..
Har kommit in i ledigheten nu, William är på dagis och jag försöker koppla av även om det är svårt, finns liksom miljoner saker man missat att göra hemma när man jobbat...
Detta året är det första året som jag inte har någon julstämning, i mitt huvud finns ju bara en sak nu ju, att vi får fira denna julen med en nyfödd och hennes fina storebror :-) i förrgår låg William på magen och jag frågade honom om han längtade efter lillasyster och ja det gjorde han <3 mitt lilla troll han är så go.. Vad hade jag gjort utan min fina familj <3 vi har klarat av så mycket tsm..

Har suttit och fått ordning på alla Villiots papper oj vad mycket känslor som kom upp när man fick se sjukhusfotona igen <3 han var så vacker, så lik sin storebror.. Jag hoppas att han vakar över oss och sin lillasyster i magen..
På lördag blir det twilight ni kan tro att jag har längtat...

Var hos psykologen i måndags hade inte varit där på 1 månad, det gick bra, men håller med henne där om att sen skulle vi tagit vår familj och slutit oss åt nånstans stänga av telefonerna och världen och bara vara.. Det behövs nog frågan är om Anders klarar av ett par dagar utan sin telefon haha... Ja vi får
Se hur vi gör..

Gjorde ett litet collage magen verkar ha sjunkit en del

Lördag och dop

Dop för syster sonen :-) det var väldigt fint och trevlig mat och tårta som jag gjort :-)
När vi skulle gå hem kom förvärkarna fyfaaaan, men de gick över när jag hade tagit en Alvedon hemma :-) vi längtar ju efter henne men vill ej att hon ska bli prematur så hon får ju gärna stanna lite till iallafall tre veckor...
Så satt jag nu och buffade på magen en gång, och pang så tryckte hon ner sig längre aaaaaajjjjjj gör ju ont!

Imorgon blir de lite ensamtid äntligen på eftermiddagen så skönt det behövs verkligen! Det är även fars dag :-)

Nu blir de kaffe för att vakna och truman show på tv..

Godmorgon

Har börjat bli van vid att vara ledig :-) sover till 8 hel skönt är det.. Igår var jag och William en sväng ner på stan, skulle in i tårtbutiken och köpa lite material till Jonathans dop tårtor :-) William var så duktig höll mig i handen hela tiden och pillade inte på nått.
Promenerade vidare till triangeln och köpte lite julklappar bl.a. Tom cat nallen till William den kommer han att älska :-)

Sen skulle vi gå ner mot södervärn för att ta bussen men tji fick vi när den började rulla då vi kom till rödljusen..
Så mitt dumma fån som glömmer bort att jag är höggravid skulle gå hem!
Oftast är det inga problem men med vagn och fyra kassar tog detta 45 min! Så ont jag hade..
Ställde mig på vågen här hemma +10kg nu hmm ja helt okej ändå men man känner ju sig som en flodhäst...
Idag ska vi gå till Coop sen blir det lite utelek för William...
Nu kaffe :-)

Semester vecka nr 2

Måndag och William visade riktigt att han hade semester och sov till 9:-) en annan gick upp 8 var ju tvungen att gå på toa.
Har inte hänt så mycket idag, det har ju regnat hela dagen :-( nu sitter jag här och dricker kaffe och tror min mage ska gå i sönder... Den trycker ut så mycket och det är tungt jobbigt och smärtsamt..
Aurora Bm har fortfarande inte hört av sig.. Så uselt!
Några veckor kvar nu bara :-)
Hoppas på finare väder imorgon så William får gå ut och springa av sig lite..

Fredag 2 november

Godmorgon
Semester de e skönt... Idag är vi hemma hela familjen <3
Det har väl hänt en del sedan sist..
Planeringen på spec går skit de vill alltså inte ge mig någon sorts planering, vissa har sagt två veckor innan vissa sa bedömning två veckor innan, igångsättning efter bf, bedömning en vecka innan ja ni hör alla läkare säger olika:-( skulle bara vilja ha datum som jag kan se framemot :-(
Igår var vi på Gekås i Ullared och spräckte budgeten lite :-/ men de e ju så William är större och då kostar kläder och leksaker mer... Men vi fick handlat det mesta, saknas bara en skötväska oc täcke så får lillan komma, det är lite som Anders sa vad handlade vi till oss själva? Inte mycket men de e så det är när man får barn hehe.. Fick köpt mina plankor iallafall så nu kan vi göra plankstek :-)

Imorgon ska jag vara stark och gå och tända ljus till villiot <3 igår var det 9 månader sedan han kom tänk att det redan gått 9 månader! Otroligt
Idag ska vi ut på lite jakt efter en vinterjacka till William skor till mig och en skötväska

RSS 2.0