Ny vecka

Så var det måndag igen. Ännu en dag närmare bebis tajm fick köpt nya byxor igen igår dessvärre tog jag samma storlek som i de andra och insåg imorse att jag nog skulle tagit en storlek större, såklart hade jag redan tagit bort lapparna, nå kan väl ha dom i någon vecka så funderar på att sticka inom och köpa nya idag men vi får se.
Helgen var helt okej William hade nog nässelutslag för efter lördag natt har de inte kommit tillbaka fyfan vad jag tyckte synd om honom på natten mot lördag.

Fick ta Anders tjocktröja i morse svin kallt ute ju och jag äger inga så stora tröjor så man tager vad man haver.

På lördagen var vi först på mormors 70 års kalas och sen vidare mot oxie för att fira hans kusiners 2 års dag, åkte hem rätt tidigt William hade knappt rört någon mat på lördagen och jag kände mig helt slut efter så mycket folk.

Bebis har varit rätt lugn i två dagar nu men jag är inte så orolig faktiskt så var William också i denna veckan och jag sprang ju stup i kvarten till prenatal.
Ikväll ska jag rensa bland Williams gamla bebis kläder någon som känner sig mannad att få lite? Ni är ju en del som också ska ha bebis i min släkt;-)

Dags att varva ner innan jobbet på bussen.

Williams fot på natten mot lördagen

Fredags panik imorse

Natten var hemsk och när alarmen sattes på muttrade både jag och Anders, förvånar mig alltid att William han ska minsann sova vidare när vi går upp fastän de var han som hållt oss vakna hmm han vill kanske ha sängen för sig själva . Lät han sova till 7 för jag skulle börja 9 idag istället för 13 nå tar av honom och ska byta blöja och ser chockartat hur många områden är röda och upphöjda blåsor fick panik inte kan ja vabba mer utan ringer nästan lite panikslagen till Anders och ber han komma hem. William var väl på sådär humör men ingen feber, jag befarade vattkoppor suck, Anders kom hem och jag skyndade mig till jobb. William fick en tid kl 9 på vc men när de väl kom dit. Var utslagen borta :-/ men så fort de kom hem uppkom de igen fast på andra ställen också håller de i sig i 30 min sen går det sakta ner för att sedan ännu en gång komma upp på ett annat ställe.
Jag trodde ju det var det nya tvättmedlet så jag köpte nytt och håller på att tvätta allt, vi slängde de fina blommorna vi fick av mamma igår ifall det var allergi mot dom, men jag vet inte det ser mer ut som nässelutslag och vad jag kan få fram på nätet så kan man inget göra? De ska väl gå bort av sig själva och att det kan vara allergi mot något men det är svårt att veta. Suck Come on liksom vad gör vi nu då? Avvaktar? Det blir liksom varmt på ställena som blir röda och Där utslagen kommer.
Han verkar inte ha ont kliar lite men bryr sig inte, jag tycker nog det märkligaste är att de kommer och går så snabbt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008032/images/2012/pic_186519426.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008032/images/2012/pic_186519426.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008032/images/2012/pic_186519674.jpg" class="image">

96 månader

Har jag och Anders varit ett par eller 8 år blir det, herregud vad tiden har flugit iväg, och tänka sig att man kan komma ihåg hur allt började hehe
Jag hoppas han känner som mig att kärleken växer lite mer för varje dag <3
Det blir nog inget speciellt idag tyvärr men vi får väl se.
Natten var riktigt bra Åhhh får sova igen så underbart det behövs får jag ju säga.

Färgade håret igår igen men nu är det stopp nu är jag rätt nöjd faktiskt. Bara fixa lite med silver schampo så blir det bra.
Jag och William bakade kanelbullar igår men de åker med till jobbet idag sparade dock någon hemma, varför baka om man inte ska äta dom? För jag saknar det så otroligt mycket när ska jag få baka tårta igen tro :-( men såklart kom jag inte helt undan för sen satte foglossningen igång så fort ja la mig ner alltid ska man straffas för något hmm...

Det här med sömnen

Också var det onsdag igen och vecka 27 om man räknar som min Bm gör välkommen säger jag.
Märklig natt minst sagt vid fem började William skrika och kom inte alls in så jag fick ju stiga upp och hämta honom, möts av en kyla som gjorde så jag ville krypa ner under täcket igen, nå William satt i sin säng och pekade på lampan i fönstret ville han att jag skulle släcka den? Nå upp i famnen Musse skulle tydligen med så klart och in i sängen, just det kissa åh jobbigt springer in gör mina behov och kryper till kos igen, inväntar skrikande av William men det är tyst, inväntar då min snarkande man så jag kan putta lite på honom men det är tyst, ett gyllene tillfälle att somna om ju, men vad gör jag så? Lägger mig och tänker kan fan inte somna om Åhhh! Alltid ska de vara något man är aldrig nöjd eller?

Tror att vi bestämde namnet igår hehe och det gott folk får ni vänta med att höra tills han är född :P
Är på ett strålande humör idag då William inte har skrikit slagits eller tramsat sig för det får han sin älskling rätt ikväll nämligen köttfärssås.
Jag har en tanke om att det var allt socker vi tryckte i honom så fort han var ledsen glass blev vardagsmat kex pepparkakor allt vi åt åt han men i måndags tog vi beslutet om att avvänja honom och han har nöjt sig med frukt. Sedan när socker en belöning? Roligare att skära olika frukter till honom så han kan pilla själv, favoriten är vindruvor och det tycker jag med :-)

Dags att jobba hmm funderar om jag hade klarat av 75% istället kanske ska testa

Tisdag

Ville skriva torsdag haha i wish! Nå det blev en helt okej natt ändå William vaknade några gånger men fick ändå lite sömn. Vid halv åtta fick jag inte sova längre av honom så det var bara att gå upp och göra flaska.
Det är snor kallt ute det får bli underställ imorgon tror jag jävla vinter åh hata hata hata!

Det är tur att man har släktingar med samma smak som en själv och faktiskt har en baby jogger och vi ska få köpa hennes skötväska istället för att köpa en ny som kostar 1000kr! Och det e inget speciellt med den egentligen svart och tråkig men! Man kan sätta fast den på sidan så man inte får ha väskor på handtaget. Så det blir säkert bra, ska ringa babyringen också sen för att höra vad de ville i lördags.

Nu jobb först lunch !

Hemåt

Nu bär det hemåt gud så skönt ska lägga mig ner direkt då min rygg knäcker mig, var mycket ner och upp idag. Det är snö i Lund hmm det gillas ej. Gillar liksom inte snö för det blir oftast halt också är det blöt tråkigt och kallt. Nej det kan bli vår nu tycker jag hehe. Har jag sagt det att jag ska bli moster för första gången ? Ja så är det lilla syster ska ha barn i mitten av juli.

Måndag såklart

Det var allt än en trevlig natt/ morgon eller jo natten var bra och mysig fram till ca halv fem sen började William skrika och gny, jag försökte med allt tills jag insåg att Anders låg på filten sen somnade han och vaknade somnade och vaknade igen. Kvart över sex skulle han upp och ha sin flaska sen skrek han Hela vägen till dagis där jag tyvärr fick lämna en ledsen William idag:-( jag förstår inte vad det är han vill hela jag blir så ledsen när jag inte förstår, man mår så dåligt och går och funderar på det resten av dagen.
Fick i mig lite gröt medans William skrek och var ledsen bredvid hoppas att han är gladare sen i eftermiddag. Jag får krupp också blir man ledsen och frustrerad samtidigt när man inte vet liksom.

På väg till jobbet nu skönt med lite vuxen tid.
En lite sur liten kille som väntar på att maten ska bli färdig på restaurangen i fredags

Helvetes natt

Herregud runt halv ett började William gråta hysteriskt han la sig redan runt halv sju igår kväll han var jätte trött.
Det var inte många timmar jag fick inatt men han lät mig ändå ligga i sängen till kvart över nio vilket behövdes. Tror att han ska få nya tänder eller så är det växt värk för han har lite feber hela tiden också men rätt pigg men dock gnällig speciellt på natten och kvällarna.
Ja så mycket var det med lchf för min del efter 4 dagar klarade kroppen inte av att äta ägg mer ville spy på jobbet nät jag åt, vill ju så gärna förespråka för lchf men tydligen vill inte bebisen äta den maten just nu, och jag måste lyssna på den. Däremot behöver den inte socker det är min hjärna jag måste ta ett allvarligt snack med.

Jag följer en grupp med april mammor på Facebook och den första april bebisen är född! Typ 34 cm lång och 1250 g Shit så liten men jag önskar de lycka till.
Det får mig att tänka vi har ju inte ens tagit fram kläder o sånt inu haha nappar e ej inköpta inte heller har vi hämtat någon bebis box har massor att göra innan vi är redo för någon bebis.

Babyringen har tyvärr inte ringt än så vi har inte i heller något pris på vagnen Huh och vi måste ju köpa filtar! Tror inte William vill dela med sig av sina nämligen hehe.
Har fått vätska i benen jaha tack för den! De är svullna och det är mitt eget fel för att jag struntat i stödstrumporna men nu är de på så får väl börja använda de dagligen nu.

Dags för jobb och läkemedels service suck vill inte men måste! Försöker förbereda mig mentalt att det inte är beställt så mycket till idag haha.

Torsdag

Jag måste börja lägga mig i tid! Runt tolv somnar jag och det räcker inte, sen vaknar jag ju mitt i natten för att jag är van vid att William brukar komma in, men han sov hela natten i sin säng det är väl rätt bra men såklart måste jag ju gnälla om allt hehe.
Anders verkar orolig över att vi måste spara till vagnen men de ordnar sig det gör det alltid! Nu har jag skrivit ledighetsansökan på semester o föräldraledighet visserligen får man ta ut 60 dagar innan men jag ska kämpa mig fram till 16 dagar innan och ta semester istället så har begärt semester från den 10 april tror jag skulle jag inte få beviljat ändrar jag bara föräldraledigheten och går då istället.
Tror ni detta kan gå? Jobba 50% till april, två månader till ja det FÅR gå. Så är jag hemma till siste februari sen är Anders pappa ledig.
Idag till frukost blir det kokta ägg med köttbullar hehe blir säkert bra. Till middag ja en grekisk sallad med kyckling lår mums.

Kroppen skrek

Vad trodde jag! Efter två dagar skrek kroppen efter kolhydrater, i normala fall så hade jag inte brytt mig men tror inte omställnings besvär är så himla bra när man har en till att tänka på i magen. Så jag köpte mig ett sur degs bröd och tog en macka med makrill så nu mår kroppen bra igen. Bättre att känna efter iallafall nu när jag har en bebis att tänka på i magen.

Onsdag

Får jag lov att vara glad över att jag fick sova inatt ? Det känns så dumt att jag bara sover skitbra när Anders sover i soffan jävla snarkningar om han inte hade snarkat hade allt varit frid och fröjd fan men han kan ju inte hjälpa det direkt :-(

Hur var det då med de här med lchf har fått så många kommentarer om det runt om mig och om jag säger så här, det är klart att jag vill unna mig allt när jag själv vill vill äta god smakrik naturlig mat men samtidigt äta en bulle lite pasta choklad kakor men då kommer jag ju också stanna på +30kg och nej tack till det. Så jag kommer inte förbjuda mig något nu men ta det som det kommer vill min kropp ha extra kolhydrater kommer den få det också. Vad äter jag då nu eftersom min lchf period sist bestod i princip av 0g kolhydrater ?
Äter kött fisk fett ägg fågel ost som vanligt men har också lagt till mejeri dricker mjölk alla sorters grönsaker en frukt om dagen nu i början. Det jag har tagit bort är potatis ris pasta och socker. Ska försöka att inte äta för mycket stärkelse också.

Vad vill jag då ha ut av detta? Bra stabil mage för de första försöka att inte samla på mig för mycket vätska och att inte gå upp mer än Max 15 kg är på +9 nu.

Idag jobbar man förmiddag sen ska jag och William gå o handla efter dagis smöret är liksom slut och vällingen med.
Ikväll blir det köttbullar med blomkålsmos och socker ärtor :P sååå gott längtar haha

Tisdag

Vilken rygg värk jag har idag och allt det bars för ja ansträngde mig lite igår i gick sådär 1 km fram och tillbaka ja de blev kanske 2 km för att jag gick i stan lite, men jag vet ju detta anstränger jag mig de minsta får ja lida dagen efter.
Också är det läkemedel service i em hmm ja undrar när jag ska få skippa det eller det är jag som måste säga ifrån? Fan de e ju så svårt att säga till när man tycker så synd om dom.

Skitsamma idag kom William inte in till sängen förrän runt kvart i sju och det är nog för att han lär väl ha vaknat när Anders gick, men vi låg och halv sov till nio sen gick vi upp och åt ägg röra korv och bacon ( William hämtade en gaffel själv) när vi sedan skulle gå sprang William tillbaka in i lägenheten och jag stod och kallade men ingen William kom, tillslut kom han med Musse i handen haha den ungen e smart han ska tydligen bära med sig den nallen så fort vi ska gå ut.

Lite kul i går kväll fick höra en massa nya ord William lärt sig, Isabella kan han säga nu eller de blir isbella eller Bella Bella haha så sött också ska han säga hejdå när folk går.

Tråkigt att iPhones kamera fram är så dålig men man ser vem det är iallafall :-)

I väntans tid

I 45 min satt jag och väntade på min tur hos Bm var en tjej som också satt där och väntade, hon hade tid 30 min före mig tillslut fick hon nog och gick och bytte tid tror jag. Nervös satt jag där då jag hade tagit prov på protein i urinen ( det gör man själv där) och det visade spår, såg min svägerska framför mig hp förgiftning som henne nu blir ja fan skickad till Lunds sjukhus, när Bm fick ta mitt blodtryck för tredje gången blev jag ännu mer nervös kan de inte sjunka förfan tänkte jag.
Till slut sjönk de lite grann och Bm gav mig en godkänd stämpel hehe antagligen var det för att jag är förkyld också därför både protein i tryck var högt.

Sur är jag som kommer komma hem alldeles försent men det gör inte mycket blir ju sovmorgon imorrn :-)
Känner hur mitt socker sug håller på att komma så måste hem och äta så jag inte äter något jag inte skall.

Feber fortfarande ?

Har jag feber fortfarande tro? Sitter på bussen känner mig yr och svimfärdig inser att jag fortfarande inte är frisk men jobbar ju ändå inte länge sen ska jag till Bm. Funderar nu vad var det egentligen Bm sa skulle jag på glukosbelastning den 7 e februari :S det passar ju väldigt dåligt då det är då Williams dagis är stängt så får se till att ändra det för inte en chans att han sitter stilla där i 3 timmar haha det kan jag ju glömma.

Söndag

Då var söndagen strax slut och man ligger i sängen redan, dagen har gått rätt snabbt fick sovmorgon till 9 tack Anders som alltid är en klippa på helgerna så man får sova ut.
Dagen har gått åt att städa i Williams rum det tog säkert en timme att ordna och fixa. Sen var det oxie som gällde vid tre där bjöds det på god mat som vanligt och en herrans mycket folk, ungarna var busiga som vanligt och det hände en olycka med en vas men sånt är livet med barn helt plötsligt förstår jag varför mamma inte har allt för mycket sparat sedan vi var små, vi tog väl i sönder allt innan hon hann spara undan det.

Gjort middag till imorgon köttfärssås med stekt vitkål och frukost ägg röra med bacon längtar tills jag får sätta tänderna i det imorgon,
Idag nattade Anders William för första gången sedan vi började lägga honom själv i sängen och det gick jätte bra endast 2 ggr fick han natta om och det hela var väl över på sådär 15 min.

Hoppas förkylningen släppt tills imorgon natti natti

Mini semlor till barnen idag William åt locket sen ville han inte ha grädden haha

Lördag

Ja så då var lördagen snart slut, dagen har gått snabbt den började att vi åkte till babyringen och la in en order på baby jogger city gt dubbel utan att ha sett den i verkligheten så jag hoppas verkligen att vi ska älska den lika mycket som vi älskar vår elite.. La en handpenning på 1500 också får vi reda på det riktiga priset på måndag, så det är bara att börja spara hehe ofta människor köper saker utan att veta priset ! Vi måste verkligen vilja ha denna vagnen hehe nå vi lär nog vara en av de första i Sverige som får rulla runt med den vagnen känns lite spännande. Fick köpt en baby sitter också en billig sådan men skitsamma de funkar den lilla stunden de tycker såna är roliga. Åkte en stund till ikea och fick köpt lite nytt till William och den nya. Hem och städa ut julen så nu är den väck vilket är otroligt skönt.

Nu är vi på väg hem ifrån Nina och Mats de bjöd på grekisk pytt i panna med tzasiki mums var det... Dags att sova kudden när man kommer hem och hoppas förkylningen går väck tills imorrn vilket jag kan fet glömma typ haha

Natti natti

Vecka 25

Om 15 veckor ca ska du vara här hos oss! Vilket påminner mig om att vi måste börja planera lite köpa saker innan denna foglossningen tar över.
Inatt kom William in i sängen jag märkte det genom att jag fick ett slag i ansiktet mitt i natten, vaknade i tänkte va fan gör Anders i skulle precis ge honom en lavett när jag märkte att de var en mini fot istället så då struntade jag i det självklart ;-) fick lite panik igår kväll och mailade baby jogger för nu börjar jag bli nervös då de inte fått ut baby jogger city gt på deras hemsida måste ju veta annars får vi ju tänka om och köpa en vagn vi inte vill ja vilket är tråkigt.

Torsdag idag får bli tråkig korvstroganoff till middag för jag tänkte börja förbereda för att kasta ut julen i helgen :-) ska bli så skönt många julsaker har tråkigt nog gått i sönder detta året , men det är väl sånt man får ta om man har små barn.


Otroligt

Dag fyra William slutade gråta efter typ 2min och jag behövde inte ens gå in och natta om honom Wiihoo
Har klämt i mig två semlor ikväll fyfan så äckligt jag mår skit här slet vi i 8 månader till vilken nytta ? Blir så besviken på mig själv men nej det kan bli maj månad nu pojken kan komma ut o jag kan börja ta tag i vikten igen. Är så taggad till tusen :-) hmm ja semestern kanske fixar sig ändå om jag nu kan vara sjukskriven på halv tid kan jag ta tre veckors semester innan så vi hoppas på det bästa ska lägga in om semestern antagligen imorgon.

Nu är det biggest loser Sverige hmm de e ju duktiga men de får ju också träna 5-6 timmar om dagen o äta minimalt det hade jag aldrig velat göra faktiskt.

Underbara onsdag

Vad jag blev glatt överraskad imorse när Anders väckarklocka ringde och William inte låg bredvid mig! Vilket betyder att han varit så duktig och sovit hela natten i sin säng :-)
Just nu vill jag bara lägga mig o skrika vet fan ingenting känns det som. Enligt hon ja mailade om semestern kommer inte mina sparade dagar från förra året sparas vilket betyder att jag får ut de i pengar och då skriver hon att jag kommer ha ca 8 dagars betald semester till den siste april vilket betyder att jag får jobba fram till den 19 ungefär april vilket i mina ögon känns otroligt. Då finns det olika alternativ här jag funderar på. Skriva på ledighets ansökan att jag ska gå på f ledighet den 2 maj i ha semester från den 20 e april och hoppas ja pallar eller så om nu mamma får de fixat för de får inte betala ut sparade dagar utan att fråga då har jag iallafall 15 dagar innan, eller så tar jag ut f penning en månad tidigare och bryter sen ledigheten i tar ut semester i sommar och sen fortsätter f ledigheten, eller går ja på f ledighet helt i hållet o sen begär semester när ja kommer tillbaka till jobbet ? Hur fan ska jag göra allt känns som en soppa vad tjänar jag ens mest på att göra :s havandeskaps penning är uteslutet pallar inte klydda för mycket.


En söt morgontrött William i morse

What dosen't kill you makes you stronger !

Stod på södervärn precis och funderade som vanligt när denna låten kom på radion och den passade så perfekt just då. Är ju en person som tänker mycket på andra och efter mycket hemskheter som hänt runt omkring så tycker jag som rubriken säger till er.
Igår kväll var det andra dagen som jag skulle försöka få William att somna själv och hör o häpna två gånger la jag honom i sängen sen blev han där efter vara 5 min somnade han hehe skönt. Han kommer ju dock in på nätterna men det gör inget. Runt tolv kom han in och jag tror att de var för jag tydligen skrek för nån mardröm ja hade enligt Anders.
Sen vaknade vi båda runt tjugo i tio i morse lycka till dagis att försöka få honom att vila runt tolv haha.
Önskar mamma lycka till på lms idag haha så går de med alla sjukanmälningar i vår bransch då får man ta över för någon annan hehe.
Nå nu ska man läsa lite i Metro ska göra som alla andra och skriva älskar min familj for Ever and Ever haha puss

Måndag

Shit jag sov riktigt dåligt inatt, för mycket att tänka på kanske och hade världens dåliga samvete för att jag försökte få William att somna själv då jag är rätt trött på att vi får ligga bredvid honom i sängen i över en timme för att han överhuvudtaget ska somna. Så nu bestämde jag mig för att försöka att vara bestämd men ändå så han inte tror att jag övergav honom, det blev många vändor in och bädda om honom tror dock att det tog 45 min suck men hoppas de blir bättre. Samtal i morse fick jag med skakar bara på huvudet sjukt är det enda jag får fram.

Blir köttfärssås i spaghetti till middag originellt haha men William älskar det.

Torsdag och vecka 24

Vecka 24 nu går det fort vill ha dig här hos oss nu! Men bättre du stannar inne och växer till dig. Jag funderar fortfarande på de här med sjukskrivningen visserligen var det väl bättre men varför har jag så dåligt samvete för? Skulle ringa sjukgymnasten imorse men det var 14 i kö så la på luren får ringa i nästa vecka istället. Om inte fk godkänner min sjukskrivning jobbar jag ändå 100 % en månad och tar sen ut semester tror jag orkar inte klydda med dom ärligt talat.

Imorrn blir det aqvakul det kommer bli så roligt och ikväll ska jag mysa med mina grabbar saknat dom idag ju. Hem och se om Anders klarat av att göra mandelfisk hehe.

Onsdag

Första riktiga dagen som man jobbar halvtid, har så dåligt samvete är inte den som gillar att vara självisk och stå i centrum.
Känns lite som att man inte hunnit visa riktigt vad man går för på jobbet än.
Men den tiden kommer väl förr eller senare.

Är en elefant

Eller jag känner mig som det iallafall. Går som jag hade skitit ner mig och oroar nog om det är rullstolen nästa 😳
Blev iallafall sjukskriven på 50% det ska tilläggas att jag vill inte vara ss men jag har inget val jag kan bara inte jobba, det gör för ont och när jag kommer hem klarar jag inte ens av att steka lite mat utan får oftast ligga i soffan uhh jag hatar det fan va tråkigt. Nu Agnetas nyårs karameller lite coca och ostbågar haha. Btw måste komma ihåg att handla Katrin zytomierskas nya lchf bok den har jag längtat efter.

Tisdag

Vaknade av en konstig känsla vi får se om den är besvarad senare idag.
Ut och köpte en baddräkt igår omg jag har nog inte haft baddräkt sen jag var tio kanske men det var bekvämare får jag ju säga dock hittade jag ingen mamma baddräkt så fick ju ta en vanlig i storlek 46 för att ens magen skulle få plats tänkte säga att jag aldrig haft 46 men tror att i mina gamla gravidbyxor är det nog 46. Dagis var helt konstiga igår menade på att jag skulle ha William mycket mer hemma om jag blev sjukskriven jo men självklart att jag kommer men egentligen har han ju rätt att gå full tid väl även om jag blir sjukskriven? Ja ja en sak i sänder vi hörd sen

Måndag

Måndag och jag är hemma ska om en stund traska nej jag tar nog bussen till prenatal för att kolla tappen då det trycket på och Bm ville ju att jag skulle kolla upp det så det inte är så att den börjat förändra sig. Hoppas inte den gjort det.
Somnade bredvid William 20 00 igår kväll är bara så trött hela tiden men det var skönt att sova så länge även om William vaknade några ggr inatt för att han tappade nappen.

Nyår var väl helt okej trevligt sällskap i barn som vaknade vid tolvslaget hehe lite pommac som jag inte gillade sen la vi oss runt halv två.
Det är inbokat bad på fredag och jag måste ju självklart ha en baddräkt så vi får väl se hur det går på prenatal idag om jag sen orkar mig till mobilia för att kolla.

RSS 2.0