Godkväll

Rätt tråkig dag lite tårar har man släppt men nu är denna dagen snart slut och skönt är väl det!

Fick sålt våra andra vitrinskåp det är skönt när man får in lite nytt.. Önskar att jag hade matta med stjärnor på i Williams rum men de är svåra att få tag i eller så kostar de skjortan!

Nå det blev ingen träning idag mer än lite zumba hemma, alltid nått.. William skulle ju bada klädde av sig redan innan maten hmmm.. Men de hände inga olyckor och tur var väl det..

Fick bli en kebabsallad idag..
Imorgon blir det lång promenad efter lämning på dagis.. Tänkte gå till kyrkogården.. Har inte varit där sen Nova kom.. Och imorgon är det ju års dagen..

1 år sedan

För ett år sedan hade jag och mamma precis kommit hem ifrån sjukhuset där mitt hjärta slets ur min kropp när jag fick höra orden tyvärr hjärtat slår inte bebisen lever inte:-(

Idag kramar jag mina två andra barn lite extra medans jag minns dagen för ett år sedan :-(

Gick inte

Det gick inte så bra att pausa hehe sitter och funderar på om jag ska börja blogga på finest istället men jag har ju haft denna så länge 2,5 år.. Ska man bara släppa det då?

Nova är idag 8 veckor
Väger 4450g i måndags var 54,2 skrev fel på fejjan och har ett mini huvudmått på 35,8 tror jag det var.. Får fråga nästa gång :-/
Använder 2or i blöjor och 50/56 i kläder och svampen på tungan börjar äntligen bli bättre=skönt

Dock! Så har hon börjat kräkas och det är mycket! Kanske är det för vi började med nan PRO istället för vanliga nan eftersom magen var lite krånglig med vanliga.. Får testa vanliga igen när denna är slut om sådär 2 paket XD

För exakt 1 år sedan sparkade villiot för sista gången i min mage :-( usch man kan knappt tro att hans syster nu ligger bredvid mig i spjälsängen, ett år senare.. Imorgon är det ett år sedan jag fick beskedet ensam med bara läkare och Bm..

Imorgon ska William vara hemma.. Vi ska sova ut! Det har jag bestämt sen är
Äntligen snön borta så kanske lite frisk luft hade varit gott för oss..

Träningen går bra känner hur mamma magen börjar bli lite mindre dock ville vågen inte samarbeta med mig utan visade +0,1kg imorse jävla skit våg!

Gjorde eget mandelsmör idag det blev helt okej om jag inte hade tappat saltet i burken (kändes de som när jag smakade på det)
Nu sats imorgon kanske behöver jag inte slänga den jag gjorde utan skiter i att salta nästa sats..

Bröllopsmässa till helgen de ska vi besöka, ja vi har beslutat oss för att gänga,gifta, få det gjort! Efter nu 9 år tsm.. April blir det :-)

Dags för Novas sista flaska sen ska vi njuta av en hel natts sömn.. Natti

Lösenord

Jag kommer pausa bloggen ett tag tror jag eller öppna en ny blogg nånannanstans så vi hörs snart igen :-)

Äsch då

De funkade väldigt dåligt med potträningen så vi struntar i det han är inte mogen än.. William skrek helA dagen och Nova sjöng med i kör.. Ikväll är jag helt slut skulle bara vilja ha 1 timme att blåsa hela lgh och städa,. Ska börja sortera ut Williams saker tror att jag ska ta bort köket tills han är lite äldre..

Idag blev det köttfärs och vitkåls röra med champinjoner och grädde så gott.. Men får nog snart dra ner på mejerivarorna om jag ska få snabbare resultat..

Operation potträning

Imorse gick vi upp ja William drog upp oss halv åtta *gäsp* idag tänkte jag börja potträna William än så länge har det inte kommit något i pottan men 4 olyckor i kalsongerna nu låter jag honom gå naken så han ska hinna.. Måste säga att detta är svårt vet inte hur man ska göra:-/

Dessutom vill jag träna Nova att sova i sin säng men hon vill inte.. Vet att William var likadan men jag sover som en kratta när hon sover bredvid mig även om det är mysigt...

Idag händer inte mycket mer det är så kallt ute att man inte vill ut i onödan..

God nattsömn och god korvgryta

God förmiddag imorse vaknade vi än en gång försent 8.15 vilket betyder att Nova och jag sov 9 timmar i streck :-) nu tittar vi på gossip girl man har ju missat en del avsnitt..
Åt tidig lunch nämligen korvstroganoffen jag gjorde igår har ingen bild men den innehöll grädde cf tomatpure salt och peppar sen rivde jag blomkål och la in det i kokande vatten i 1 min... Var jättegott :-)

Psykologen en sista gång

William kom in omkring halv sju i sovrummet imorse gå och lägg dig sa jag till honom men neeej tv sa han Jaja också satte jag på den och somnade om med Nova sovandes på min arm.. Omkring 8 började Nova bli hungrig efter 8timnars sömn och jag fick panik jag skulle ju iväg efter jag lämnat William.. Snabbt fick jag ge de mat kollade mig i spegeln och skakade på huvudet va fan ska ja på hårfärger för jag lär mig aldrig! Nå nu är utväxten borta iallafall. På dagis sprang William snabbt in själv skönt att han inte skriker när man lämnar honom längre.. Hem och byta vagn och sen gick vi 40 min till psykologen kaffesugen som jag var ( hann bara få en kopp fisljummet kaffe innan vi gick ) trodde jag skulle få där men nej :-( ett avslut på att nu lever ni lyckliga i alla era dagar... Typ

Gick hem kokade kaffe gav Nova mat och nu är jag här.. Ska snart plocka lite tvätt och sätta in.. Ikväll blir det väl träning igen.. Vägde mig 2,5 kg sedan lchf start för två veckor sedan ja jag är väl rätt nöjd ändå med tanke på att vi inte är så strikta ( Anders som tycker de är tråkigt med kött och sås bara) annars kan jag leva på de mat som mat?

Den där mag maskinen på gymmet är inte att leka med tänkte amen jag klara 35kg sist det är en lek! Visst bara det att jag tänkte inte på att ja fortfarande har delade magmuskler haha 5kg fick jag börja med, och t.om det var jobbigt!

Nej nu vill Nova inte gunga mer i sin babygunga.. Får ta henne :-)

Amningsmottagningen

Var inte så givande eller var det skönt att få det bekräftat?

Nova har ett bra tag check inga problem,
Nova har inte kort tungband check
Inte heller är det problem med utdrivningen/tömningen

Men bröstet producerar för lite mjölk :-( ja så är det tyvärr jag är den där nåna procenten som gjort allt men trots det kommer det inte mer mjölk! Har ju dock lite men inte så hon kan livnära sig bara på den... :-( som ett käftslag men också skönt att jag har ändå testat allt och gjort allt man "ska" göra... Livet är inte alltid rättvist klart jag skulle vara den procenten.. Men som tur är är det inte hela världen <3 BVC idag lillan väger 3906g ligger på kurvan under medel tror jag :-/ och 35 cm i huvudmått vi tog ingen längd men hon borde vara typ 53,5 om hon följer sin kurva

Idag ska man fixa gymkort haha de var ett tag sedan :-/ 2009 eller? Oooooppps

Länge sedan

Det
Var ett tag sedan, ja men jag har varit Busy två levande barn håller igång en hela dagarna, Nova är inte den som vill sova långa stunder på dagarna (hon sover på nätterna istället ) än så länge! Remember när jag skrev att William sov heeeela nätter? Haha det fick jag äta upp en månad senare..
Amningen går åt helvete och det är
BVC fel nej kan inte skylla på det hehe.. Jag har nästan ingen energi kvar så jag har kontaktat amningsmottagningen också får vi se har tid på måndag.. Hoppas de kan hjälpa mig för jag klarar inte av att amma+ tillägg efter varje gång.. Ni anar inte hur många tankar
Man haft, är det för kort tungband? Utdrivningsreflexen? För lite mjölk? Ingen bra teknik? Osv..
Igår var det begravning för morfar :-( det var en fin begravning, när min moster skulle upp bröt hon samman, jag slogs direkt tillbaka till den 9 februari och begravningen för vår lille villiot.. Saknar han så otroligt tänk om man bara fick krama ? Om bara för en sekund?

Nu ska jag sova får skriva mer imorgon då ska julen äntligen ut !

BVC avklarat

Fick sällskap av Bella idag till BVC ja var börjar jag?
Vikten ja den gick tog för snabbt upp jag ger för mycket ersättning ,då hon kräks så mycket och hon kräks antagligen 1, för mycket mat 2, svampen som nu spridit sig i munnen gör så hon mår illa.
Så sa jag men hon blir ju aldrig nöjd jag kan ge mat och sen vill Hon ha bröst 45 min senare ibland, ja då heter det att Nova antagligen inte har nån stopp känsla William var likadan,
De här med svampen ja nu fick jag utskrivet recept kosta 315kr rätt dyrt ändå.. Så den är bara att ge i nån månads tid jiiiiihoooo..

Tog en längd med 52,5cm alltså är det mest troligt att hon inte var 50 när hon föddes.... Nå nu får jag rapa henne sen fixa blomkålsmoset...

Gott nytt slut

Kvällen blev lyckad så god mat :P
Satt inte så mycket med Nova då jag tycker mormor farmor och faster får gosa när de träffar henne jag har ju Nova hela dagarna men det har vi tagit igen idag :P

Idag har man bara gosat och myst med familjen, uppskattat det jag har även om en pojke fattas <3 villiot
Skrev en inköpslista till lchf tänkte börja imorgon ju hehe 1400fattigare men så slipper jag köpa mer denna veckan så nu kör vi :-) har två "önskningar att uppfylla detta året 15kg och en annan får se om det sker..

Just nu sitter vi och kollar på Agnetas nyårskarameller, William har precis lagt sig, ska ringa vårdcentralen imorgon och höra de här med hans hosta om han kan komma och ta prov..

Nova ligger på bröstet och myser <3

Bortse från dubbelhakan den ska vara borta om 2 månader !!

RSS 2.0