detta har hänt !

Oj det var länge sedan man skrev här, ja det påvisar bara att har man heltidstjänst + en liten sitter man nog inte på datorn så mycket,

Vad har hänt? börjar med william

William är 17 månader har fortfarande storlek 6 i blöjor och använder 86/92 i kläder precis som för 6 månader sedan, william har börjat säga lite fler ord men det är ju fortfarande grötigt så man förstår inte så bra om man inte hört de förr och jag är definitivt inte den som kan höra bebisspråk så bra.

William äter helt själv nu det är olika från dag till dag hur mycket han äter, frukost gillar han absolut inte och har börjat med flaskan på morgonen igen (han vill väl ha det mysiga på morgonen) vem kan klandra honom jag dricker ju kaffe på morgonen det är mys för mig ju hehe.

Det går bättre och bättre på dagis, dock har han varit sjuk väldigt ofta och i denna skrivande stund så har han antagligen fått halsfluss och har en läkartid 11 15, man förlorar såå duktigt mycket på att vara hemma men man vill ju inte skicka iväg sitt sjuka barn, och jag förlorar ju mindre än sambon så då blir det som det blir.

William har börjat kunna hoppa lite iallafall själv är han rätt dålig på det men håller han i någon vill han gärna hoppa, han är helt facinerad över min mage och ska alltid pilla o ha sig i naveln.

Det är klart att han inte förstår att det är en bebis i magen undrar om han ens kommer förstå när den kommer ut att det är hans syskon.
Finns nog inte mycket att berätta han blir större o jobbigare hehe thats life men han blir ju också mysigare och vill gärna kramas, dock har han kommit in i nån mamma pappa period och är lite rädd för nya människor och saker, och vill gärna sova hos oss och absolut inte i hans egen säng.

Jag då? Jo då magen växer är i vecka 19 nu snart halv tid skööönt men samtidigt blir det ju tyngre och tyngre magen växer snabbare denna gången och jag har fått en foglossning från helvetet rätt tidigt denna gången, därmed är det vissa saker på jobbet som jag inte klarar av redan nu... men de har varit snälla och omplacera mig
Ultraljud imorgon spännande. vi har ju sagt att det ska bli en överraskning men vi får se om hon frågar är jag nog inte sen på att sääga ja. Vi får se

så här ser magen ut just nu

veckan som aldrig tar slut

onsdag det är bara ONSDAG känner mig tillräckligt sliten för att ta helg egentligen men två dar kvar på jävligt jobbiga dagar tror jag, men det beror på ska han klara av det själv eller vill han ha min hjälp vilket han inte behöver för så sa han ju till chefen igår !
Ja efter 2 veckor på lagret blev jag förbanad visserligen var det fel av mig men mig bossar man inte över om man inte är chef över mig så det utbröt i ett stort tjafs där det utbyttes lite ord som sedan blev till samtal hos chefen men det gick väl bra, men imorrn ja då kommer jag väl bli nerskickad igen jag känner mig helt slut i hela planeten inte bara att det är tungt och jobbigt där nere det är så tyst också nu kanske alldeles för stelt emellan oss då vi tjafsat..... nå två dagar kvar sen är det fredag och jag får äta med familjen igen.......

Farsdag på söndag jaha ännu en -vi tycker vi är så bra så vi måste ha en dag då man måste åka överallt- ja förlåt är lite bitter a kan ju bara hoppas william ritar en teckning på dagis till honom haha.....

läser en rolig bok av Ann söderlund hon tycker jag är så bra! har läst lite av det hon skrivit innan denna heter - Men vi knullar ju ändå inte-  har inte hunnit läsa allt för mycket men det har varit lite skratt på bussen när man läst, fastnade för en text som passar så bra in så här börjar den.

-Vi pratar om MÄNNEN. Utomjordingarna från Mars som vi ägnat merparten av våra liv att förstå oss på. Det går ju så där.
Vännina 1 känner sig förvirrad över männens eviga medaljfiskande. "Ibland när jag kommer hem från jobbet så säger min man : "Titta, jag har städat toaletten".
"Jaha, säger jag och blir skitirriterad." "Ärligt talat tjejer, vad vill han att jag ska göra med den informationen?"
"kanske stoppa upp där bak?"

Hur många känner igen det här medaljfiskar beteendet från sina respektive?
jag kunde känna igen det förr men får säga att A har blivit bättre för att han kanske varit tvungen till det då jag jobbar så sena kvällar? Men ibland vill de ha en eloge för att de gjort något i lgh, är det inte deras lgh också kanske? en annan sak om de nu gjort något i lgh och man mot förmodan skulle missa att ta in sin tallrik i diskmaskinen efter man ätit blir det ett jävla liv.

Nej klockan är bara 20. 50 kanske skulle gå in och lägga mig för vadå 15 natten i rad som william sover i vår säng? jag får en liten mini plats långt ut det är nästan så magen sticker ut från sängkanten ! hur ska vi få honom att somna i sin egen säng igen, Ser framför mig hur det ser ut om 2-3 år då ligger jag,A, william och den nya i samma säng där mamma och pappa glömt hur det överhuvudtaget kändes att ligga och hålla om varandra sist haha....... bitter? jag ? neeeeej då. (kanske lite

Söndag

neeeeeej jävla söndag den går för fort imorrn är klockan 05 45 och man ska upp igen :-(  aja jobbar man hårt så går veckan snabbt, william sov oroligt inatt också han har nog inte sovit en hel natt i sin säng på över 2 veckor ! men så är det med trotsåldern har läst att de ofta har nattskräck och går i sömnen så då får han väl komma in till oss han stör ju inte.
Ska åka till leklandet en sväng med kusinerna idag det var ett tag sedan de alla tre lekte känns det som.
Sen får man hem och städa och fortsätta tvätta för nästa vecka är jag hemma rätt sent o det är ju rätt orättvisst mot A att han ska behöva göra allt.

Ikväll blir det fläskytterfile med bea och blomkålsmos :D vi ska göra älgfärsbiffar också till imorrn också får vi ju ut o handla :D

Har så ont i svanken idag :-( fogarna? alltså jag vet aldrig vad som är vad haha kaffe nu sen frukost känner mig onyttig o vill ha mannagrynsgröt :P

Jobbig vecka !

Lördag kväll och insåg att jag inte bloggat på ett bra tag :/ hela veckan har det varit total kaos på jobbet enligt mig iallafall irreterad till tusen har jag varit på vissa människor !
Fick pallra mig ner och jobba på lagret mån förmiddag sen tisdag förmiddag skulle det vara men icke min kollega blev sjuk och jag fick vara där och där fick jag stannat hela veckan ut och hålla på att gå upp på avdelningar samtidigt känns överallt, man bär ungefär 10kg kartonger ca 100 ggr om dagen och även om jag har en vagn måste jag ju bära de upp på vagnen eler hur så det blir skitsamma egentligen, mot eftermiddagarna har jag varit helt slut och denna veckan har jag känt av foglossning också SKITSKOJ ! den kom lika tidigt sist,
Lchf har vi börjat med också igen och det har funkat bra många tusen frågor på jobbet bara om det verkligen var bra i mitt tillstånd nu, men vadå om jag mår bra mår väl bebisen bra? och jag äter frukt o mer grönsaker så får in lite kolhydrater ändå, dock idag tog jag potatisgratäng till revbensspjällen bara för att det är lördag hehe..


Och mitt på allting denna veckan har william börjat trotsa på riktigt nu och han kom tydligen på idag hur man går upp på bordet i storarummet det gillas INTE för det är en glasskiva i mitten och det är ju inte bra om han står och hoppar på den precis.

Har gjort ett stort fel då jag och A vabbade vi skickade ju in anmälan pappret men mer än så trodde vi inte att vi behövde göra tills idag då jag råkade gå in på mina sidor på fsk hemsida där skulle man anmäla och dessutom har jag ju inte behövt anmäla ny inkomst än så jag vet inte hur jag ska göra så jag får väl ringa de imorrn, såg att de har telefon tid på söndagar också :D

Just det får fråga er det börjar bli lite kallt än så länge har jag använt underställ till william + byxor och en softshell fodrad jacka när börjar man med overall? har ju sett att många barn på dagis redan börjat använda overall därför tog jag på vinterkängorna i fredags på william men overall det e ju ibland 10 grader på eftermiddagen då tänker jag automatiskt vad ska han då ha när det blir 10 minus? eller ska han ha underställ o sen overall? gud vilken soppa så svårt när de inte själv kan säga ifrån och vantar ska vi inte snacka om han drar ju av sig dom direkt !



RSS 2.0