Hipp hipp hurra

Idag fyller mitt hjärta 4 år tänk för 4 år sedan förberedde de mig för akut kejsarsnitt så rädd jag var.

Halkan gick bra såklart :) men om de var så kul som jag förväntade mig tror jag inte. Nu står jag vid körskolan som så många gånger förr en dubbel lektion står på schemat sedan hem och göra tårta och lite annat. Kalas idag och imorgon hehe. Allt för mitt hjärta. Hoppas jag skärper mig idag med körningen. Nu är de nära en vecka till teoriprovet iallafall :) 


Torkan är över

Ja det får vara slut på torkan nu innan jag förlorar alla mina (4 läsare) eller nåt haha 

Det har varit jobb körning vabb sjukdomar ja allt de där.
Nu närmar vi oss semestern (2 veckors semester) lite? Ja men jag är ju fortfarande föräldraledig två dagar i veckan :) augusti ut iallafall.

Jag var som många vet på Mårtensson och körde min sista dubbel lektion för att de skulle kunna boka halkan jag betalt.
Fick den bokad till den 24e så om 5 dagar :) kvart i sju på morgonen hehe

Jag har kämpat som ett djur med detta körkortet det har varit mitt mål att iallafall boka halkan sen att det tog 6 månader det spelar mindre roll.
Men idag är ja lycklig jag körde på körskolan igår den vanliga och fick äntligen även mina prov tider.. Jag ska sätta detta nu tar vi varje dag och övar nötar så jag sen kan filma när jag klipper i sönder skylten :)
Körläraren sa att om jag år osäker kan vi ta andra tider men ja fungerar såhär och det vet dom att jag är alltid lite osäker jag är aldrig 100% kan aldrig säga det här gjorde jag perfekt. Ja behöver bli pushat för saker och det vet nä nog alla som känner mig, 
Man kan nog aldrig vara 100% på att nu är jag prov redo men jag tar det som ett prov jag gör mitt bästa och kör jag som jag gjorde med Mårtensson ja då kommer jag nog få kortet. Felet år lite bilarna ska tydligen köra upp med en 6 växlad bil som jag kört 1 gång innan :/ men vi ska öva de sista lektionerna med den så hoppas jag det blir bra tillslut.
Har fjärilar i magen

Jobb idag till 17 ångest! För jag år sen hemma halv sju och ska äta sen börja med diverse saker inför imorrn såååå trött jag kommer vara..



RSS 2.0