Trött

Hur gick det för William idag då jo då inte en enda påse med kläder fick ja hem han hade varit torr hela dagen de påstod att han inte haft blöja så jag får lita på det :) hemma hände de tyvärr en liten olycka men det var när han inte hann ta av sig kalsongerna och jag höll på att mata Nova så kom hälften i kalsongerna Så det var mitt fel.

Nu är jag helt slut dock trött då William leker rövare Nova sover hon var så trött så hon somnade 18..

Fixardag

Lämnade en glad? William på dagis idag, han hade packat ryggsäcken fullt med kläder då det var första dagen på dagis utan blöja. Så nervös undrar hur det gått...

Så har jag fixat med hemförsäkring, bredband och larm:) då är det bara elen kvar.. Vet inte hur man ska göra där :/

Nova har sovit hela nätter i 2 dagar nu:) hoppas det håller i sig!

Mannen ska fixa husvagnen idag måtte den snart bli klar så man får njuta av den.. Fattar inte hur han pallar själv hade jag tagit en stor klubba och slagit isönder den för länge sen. Tålamod är inte min starka sida liksom.

Laxgryta blev de igår William tog t.om tre gånger

Går framåt

De här med potträning måste vara de mest tidskrävande jag varit med om men också kul att se William göra så mycket framsteg :) idag var han hemma från dagis dels ville han själv och dels så kände jag att vi behöver mer tid för träningen :)
Och det funka bra idag enda gången olyckan var framme var när vi var ute och lekte men annars funkar de bra först så hade han ju byxor men efter han hade gjort de han skulle (han brukar säga nu kommer de måste hinna) haha så ville han gå med rumpan bar hemma och de fick han sen har han skött de själv idag har inte ens behövt påminna honom utan han gör de han ska sen spolar han ner de själv ser framemot imorgon :)

Annars ja Nova hon kan nog sitta nu nåtsådär man får väl sitta bredvid då hon ska ta leksaker längre bort så tippar hon.
Nästa vecka är Anders pappaledig så kul då hoppas jag på sol och bad :)

Sista blöjbilden hoppas jag :)

Fredag:)

Godmorgon det
Är dags för en uppdatering.
Nova blev 6 månader i onsdags och på BVC i måndags var det höga siffror hehe 67,1cm lång 8555g och 40,2 tror ja runt huvudet :) de betyder att huvudet har växt 8-9 cm på längden 17cm och vikten ökat med 5485g på 6 månader :)

Igår testade jag igen gömde alla blöjor och sa till William att nu ska bi testa att sitt på pottan och vad hände där jo direkt så kom nr 2 sen blev de två små kissolyckor i kalsongerna men också två i pottan och nu på morgonen nr 2 igen :) stolt är jag hehe ja men va fan de e väl sånt man är stolt över nuförtiden och skriver om :P

Annars inte mycket försöker sälja av så mycket som möjligt så man slipper ta med allt man inte använder :)

I lördags var vi i safaripark min farbror har tagit bilden på William som vägrade ta ut nappen

RSS 2.0