Måndagen den 1 augusti

Det var snabbt sommaren har gått nu är det bara 21 dagar kvar sen börjar william på dagis.... Usch så tråkigt att man måste lämna sitt barn så tidigt men jag ser på honom att han behöver det inte vara ifrån sin mamma o pappa utan att han behöver socialisera sig med andra barn, han älskar andra barn o skiner upp som en sol när han ser andra barn så tror detta kommer bli kanon bra.

Sista veckan sambon o jag har tillsammans på semestern gud så tråkigt det har varit fint väder i 3-4 dagar av de 3 veckorna han haft, 4 e o sista veckan kommer han ha på williams inskolningsvecka ju och då jobbar jag.

Nu är det bara 1 vecka kvar sen ska jag också börja jobba iallafall måndagen och tisdagen, och har fått lite insider information om vad som hända skall, är riktigt exalterad längtar verkligen det ska bli spännande och skönt att komma in i ett arbete som jag förhoppningsvis kommer ha ganska länge !

Vi är ju igång med lchf igen fast vi föll ner i gropen i lördags o åt lite ostbågar o dyl men nu känns det bra vi har hållt strikt både i söndags o idag, gick till mobilia ! o fick med sambon hör o häpna mannen som tar bilen överallt gick med oss till mobilia haha hittade GROK på malmborgs :P det ska bli mums ikväll det är ju synd att de 1 inte finns överallt och 2 kostar 39 kr för 100g tror jag det är om inte mindre hehe kilo priset är inte billigt där inte men det är 0 kolhydrater och de är riktigt goda så det är det värt.

William har skippat lunchvilan i två dagar i rad nu och lagt sig 19 på kvällen o sovit till 8-9 men ikväll gick det inte han somnade i sin matstol efter han hade ätit, ska in o väcka honom nu för han ska ju sova för kvällen vid 19-20 så då får han bara en liten powernap. Det var allt för stunden.


ps. Idag tänker jag på 2 människor väldigt mycket ni vet vem ni är kram på er......



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0